Ga naar inhoud


GuBac

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GuBac

  1. Hallo,

     

    Mijn Homecast HS9000 heeft vandaag de geest gegeven en nu moet ik dus op zoek naar een nieuwe ontvanger. De vereisten zijn dus dat het toestel werkt met de AstonCrypt CI module die ik voordien in de Homecast gebruikte en dat er 2 tuners inzitten, snel opstarten en schakelen tussen zenders. Ik heb een Triax 64 schotel met een triple LNB .

    Ik zag op dit forum regelmatig Vu+ en Technisat voorbijkomen, welk merk en type raden jullie aan (4K is geen must en een HDD kan ik zelf inbouwen). Ik ben verre van een expert, maar kan mijn plan trekken met de materie. Een klein beetje dummy proof is zeker welkom.

    En waar koop ik dat toestel best, ik woon in de buurt van Gent.

     

    Alvast bedankt voor de assistentie.

     

    Guy

  2. Hallo,

     

    Bij mij een gelijkaardig probleem, ik heb (soms) wel nog beeld en geluid maar de kwaliteit van het signaal is op onze Homecast 9000 van ronde 70% teruggevallen naar 25% en minder op de transponder van vier, 2be, op 12 e.d.

    Op alle andere zenders is de kwaliteit van het signaal perfect, dus veel zin om aan de schotel te beginnen morrelen heb ik niet. Ik las hier ergens dat de zenders ook op de  Astra 3 zouden zitten, als dit klopt zou het me wel interesseren om wat uitleg te krijgen over hoe ik deze kan gebruiken.

     

    Terloops, ik heb een Triax 78 schotel met de Duo LNB (denk er wel aan om de Triple LNB in huis te halen) die is uitgericht op de Astra 3. Ik heb deze morgen al geprobeerd om met de skew een beter resultaat te bekomen, maar zonder succes. Alle tips zijn welkom.

  3. Beste,

     

    Onlangs heb ik op mijn Homcast 9000 mijn HD zenderlijst bijgewerkt en sindsdien heb ik geen signaal/beeld meer op VT4, 2B, acht, vitaya, vtm kzoom, ... en alle andere zenders op transponder 12129.

    Een HD, Canvas HD ontvang ik wel met goed beeld maar de groene balk zit wel onder 50% en bij regenweer valt ook hier het beeld soms weg.

    De zenders op Astra 1 ontvang ik perfect, signaal sterkte en kwaliteit zijn boven 95%.

     

    De rest van mijn installatie is:

    Triax 78

    Duo LNB (met horn voor Astra 1 in bracket)

    Homcast 9000HD

     

    Alle tips zijn welkom.

     

    Guy

×
×
  • Nieuwe aanmaken...