Ga naar inhoud


rl1988

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rl1988

  1. USB erin aan voorzijde.

    Schakelaar achterzijde uitzetten.

    Na 30 seconden zelfde schakelaar aanzetten en gelijktijdig button voorzijde (zie foto) ingedrukt houden.

    Button pas loslaten als je in het display de melding ziet "Boot of Load from USB "

     Bedankt! Nu heeft hij VTI erop gezet.

     

    Grote dank!

  2. Beste forumleden,

     

    Sinds een half jaar gebruik ik OpenVix op mijn duo2, en tot voor kort werkte dat helemaal naar behoren. Nu heb ik sinds de update naar Hades nogal wat problemen met de software. Vandaar dat ik vandaag Vti 8.2.2 wilde installeren. Echter zodra ik de duo2 opnieuw aanzat zie ik geen mogelijk om te flashen. Heb dit nu ook met Openpli geprobeerd, ook daarbij zie ik niks.

     

    Heb dit nu met 2 usb sticks (net een nieuwe gehaald) geprobeerd, geen resultaat. Ook heb ik de backup bestand verwijderd van mijn hdd. Achterste usb poort heb ik ook al gebruikt.

     

    Iemand een idee waar dit aan kan liggen?

  3. Ik heb dit probleem ook gehad met mijn Duo destijds. En bij mij was de oplossing om 2 x de Elco 220uF 25V te vervangen, maar ook de chip ernaast met nummer AOZ1021AI. Hierna werkte hij weer als vanouds.

  4. Dat dreamplex loopt op een VU+ is al een wonder gezien de kernel en python, maar dat je ons hier vragen stelt terwijl de DondaVinci ter vraag en antwoordstelling OOK op IHAD te vinden is, lijkt mij een beetje gedurfd.

     

     

    Nou sorry voor het vragen dan, maar ik heb nog nooit van het IHAD gehoord. Ik stel gewoon een vraag waar ik zelf niet aan uit kom. Maar ik zal dan ergens anders gaan zoeken hoe ik xbmc misschien werkend kan krijgen

  5. Heb vandaag de Dreamplex plugin geïnstalleerd op m'n Duo 2. Heb alleen nog een probleem.

     

    Ik maak gebruik van OpenVIX met de YouVix 1080p HD skin. Alleen is de standaard dreamplex skin 720p. Dus als ik iets wil kijken zie ik het maar op 2/3 van het scherm. Is daar een oplossing voor? Heb al de Red-HD skin geprobeerd, maar zodra ik die aan zet slaat de box vast (groen scherm).

     

     

  6. Hier hetzelfde probleem,alleen nog rode led.

    Vervangen van elco c807 niet geholpen,nu een amiko alien 2 besteld aangezien ik ook uitgekeken was op de vu+ duo steek ik er geen energie meer in.

     

     

    De chip naast de elco gaat ook weleens kapot.

  7. Had al geprobeerd om de ext4 en cfis te installeren, dan geeft hij de melding dat dat niet kan. Waarschijnlijk omdat dit er dan al op staat?

     

    Heb gisteren een andere usb stick geprobeerd. In het begin gebeurde er niks, ook niet zichtbaar om te mounten of te formatteren op de box. Na 5 minuten wachten zag de box hem plots wel. Ook de "oude" usb stick. En heeft hij ook gewoon de media afgespeeld. Waar kan dit aan liggen?

  8. Mijn Duo 2 kan mijn usb sticks of hdd niet lezen. Hij ziet hem wel, maar zegt dat er geen afspeelbaar medium op staat. Terwijl dit wel het geval is. Als ik hem laat formatteren door de duo kan de computer de stick weer niet lezen. Heb het al met verschillende indelingen geprobeerd: NTFS, Fat32, HFS+ 

     

    Heb het ook al geprobeerd met de mountmanager maar dan werkt het nog steeds niet.

     

    ik maak gebruik van OpenVIX.

     

    Kan de Duo 2 ook HFS+ lezen?

     

  9. Je spreekt over de VFD skins voor het Extra LED scherm.

     

    Nee ik bedoel echt het VFD display. Voor de extra LCD maak ik gebruik van LCD4Linux.

     

     

    in mijn VFD skin heb ik dat aangepast dat het REC lampje niet meer flikkert maar vast staat.Is gewoon een regeltje dat je moet aanpassen in het skin_display.xml bestand.

    In attach het aangepaste bestand.Mss ook registreren op de http://www.world-of-satellite.com/forum.php  website.Daar vind je de info aangaande VIX.

     

     

    Bedankt voor je bestand en tip. Ik ga het gelijk proberen!

  10. Sinds kort heb ik de Duo 2 in mijn bezit. Geweldig apparaat, echter "stoor" ik me toch aan 1 ding, het VFD scherm. Ik maak gebruik van OpenVix en hierin knippert steeds het rec lampje, zowel op het display als op de tv. Nu schijnt dit een probleem van OpenVix te zijn.

     

    Heb al geprobeerd om een regel in het display.xml bestand weg te halen, alleen verschijnt het lampje na een uur weer terug.

     

    In de instellingen kan ik een skin kiezen voor het VFD scherm, alleen staat er alleen maar "default" in. Iemand enig idee waar ik deze skins kan downloaden?

     

    Ook staat er op de website van Vu+ dat hij airplay ondersteund, met openairplay krijg ik alleen het geluid naar de box. Is het ook mogelijk om video door te sturen?

  11. Sinds een jaar maak ik gebruik van een Vu+ Duo. Tot een maand geleden werkte hij altijd perfect i.c.m. Openpli 4 en cccam. Alleen de laatste tijd slaat hij ineens vast, en ook steeds vaker. Doormiddel van de volgende dingen:

     

    - Beeld bevriest op elke zender, en dan om de 5 minuten verspringt het beeld eventjes.

    - Als hij op stand-by staat en je wil hem aanzetten reageert hij niet en staat de tijd meestal op 8:37 ook weleens op een andere tijd.

    - Als hij stand-by staat en je wil hem aanzetten staat op het display nederland 1, maar geen beeld.

     

    Op dit op te lossen herstart ik hem steeds met de aan/uit schakelaar aan de achterkant. Maar de laatste dagen kan ik maar +/- 30 - 45 minuten tv kijken voordat het beeld weer bevriest. Ik heb al VTI, Openpli en de orginele vu+ software geprobeerd, maar niets lijkt te werken.

     

    Iemand enig idee wat dit kan zijn?

  12. Allereerst bedankt voor alle reactie's!

     

    Er is maar 1 van de 2 kabels kapot. Maar omdat de oplossingen die ik gevonden heb via de "homeplug" vrij prijzig zijn, ga ik gelijk 4 nieuwe kabels door de tuin leggen in een pvc pijp of een tyleen slang. Dan kan ik altijd nog een nieuw kabel trekken.

     

    Iemand verder nog tips waar ik rekening mee moet houden?

  13. Sinds een jaar ben ik een tevreden satelliet gebruiker. Alleen nu zit ik met het volgende probleem:

     

    Tussen mijn schotel en de ontvangen zit ongeveer 2x 20 meter kabel. Deze zijn weg gewerkt door de schuur, onder de tuin door en dan naar binnen. Alleen nu heb ik sinds kort ergens een kabelbreuk die ik niet gevonden krijg.

     

    Is er een manier om het signaal van de schotel draadloos naar de ontvanger te krijgen? Eventueel via het stoomnetwerk. De schotel hangt aan de schuur dus er is stroom in de buurt. Op google kom ik de Devolo dLan TV Sat kit tegen. Alleen hier zit ook een ontvanger bij, maar ik ben zeer tevreden met mijn VU+ Duo.

     

    Of is er een manier om 2 tot 4 signalen door 1 kabel te laten gaan?

     

    Ik maak gebruik van een 64 cm triax schotel met een Triple LNB Quad (canal digitaal).

     

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen! Alvast bedankt!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...