Ga naar inhoud


johberg

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door johberg

  1. Sorry Tonkydutch, als ik niet duidelijk ben of was of een nieuwe vraag op de verkeerde plaats heb gesteld.

    In mijn eerste bericht meldde ik als reactie op "vriendje stokvis" dat ook ik, niet met hogere snelheden kan vooruit en achteruit spoelen zonder dat het beeld daarna bevriest en het geluid nog even doorloopt maar ook daarna wegvalt.

    Ik gaf nog aan wat ik "allemaal" heb geprobeerd om te komen tot een oplossing maar dat niets daaruit duidelijkheid bracht. Ik vroeg tenslotte aan derden of die een oplossing wisten.

    Daar draaide het in eerste instantie om.

     

    Na de reacties daarop van jou, concludeerde ik dat OpenPli dus niet helemaal geschikt is voor de solo4k. Ook gelet op eerdere berichten besloot ik daarom Vti te flashen. Alles nog in het kader van dezelfde vraagstelling en problematiek. Dat daarmee bewezen werd dat de solo4k overweg kan met die snelheden  gaf aan dat de oorzaak gezocht moest worden in de software van OpenPli. En dat het dus ook niet lag aan de HDD's .

     

    De nieuwe vraag over het vinden van de originele duitse(?) Vu+ software is een vervolg op het voorgaande, maar ik begrijp dat deze niet hier thuis hoort. Nogmaals sorry, weer wat geleerd.

    Geeft deze toelichting nu beter mijn bedoelingen weer ? En geeft dat jou ook andere inzichten ?

     

    Groet.

     

     

  2. Dus.......OpenPli niet helemaal geschikt voor de Solo4k.

    Vti versie 13 hierna geflasht waarmee het probleem verdwenen is. Alle spoelsnelheden kunnen hiermee verricht worden, verder afspelen gaat dan prima.

    Maar Vti bevalt mij niet, dus teruggekeerd naar OpenPli. Dan maar de beperking als genoemd.

    Echter................bij een nieuwe opstart van de ontvanger staat nu het logo Vu+Ti irritant in beeld. Hoe krijg ik die weg ???

    Iemand raad ??

  3. Heb sinds november 2017 de Solo 4 K in huis. Heb met OpenPli 6.0 stabile version zelfde probleem. Snel vooruit of achteruit spoelen geeft vanaf 16x deze problemen. Ik los dit op door (op het gewenste afspeelmoment) niet op de afspeeltoets te klikken maar de opname te stoppen en daarna weer te starten met de OK toets. De opname gaat dan weer verder op de gewenste plek.

    Ook getracht met eerdere versies 6.0 dit probleem te vermijden en ook met versie 4.0. Maar geen verbetering. 

    Ook andere interne HD geprobeerd en ook met externe HD. Het probleem blijft.

    Iemand de oplossing ??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...