Ga naar inhoud


reitrop1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door reitrop1

  1. Ik heb in juni 2013 een Coolstream Neo2 aangeschaft bij ***geen-reclame*** in Groningen bij het eerste gebruik werkte er niets, ik ben dan naar de winkel geweest, het toestel had de  verkeerde software, ze hebben dan direct de goede software ingeladen en dan werkte het toestel goed, ik gebruik het toestel nu 2 maand en werkt nog steeds perfect, je kan er 5 opnames simultaan mee opnemen + een kanaal kijken op het zelfde tijdstip, een groot pluspunt is dat de gecodeerde opnames van TVV en CD direct gedecodeerd op de harde schijf geplaatst worden, geen enkel ander toestel kan dat, het inladen van de kanalen TVV en CD gaan zonder problemen, je moet liefst werken met een schotel van 60 cm en duo lnb, het is een prachtig toestel ben er tevreden mee.

    E. Portier uit België

  2. Humax icord pvr: Beste lid sorry voor het laat reageren op uw bericht, ik was op vakantie, dank voor de tip ik zal het zeker testen met de aston ci module.

     

    Reitrop1

  3. Ik heb mij een humax icord HDTV pvr aangekocht in duitsland om in belgie te gebruiken, ik heb het toestel kunnen instaleren met een ci module en media kaart van tv vlaanderen helaas kan ik met moeite en veel problemen amper de HD kanalen van kanaal Digitaal en TV Vlaanderen laden telkens komt de melding geen sinjaal of zender is gecodeerd, ik heb een duo lnb en een scotel van 60 op 65 centimeter, kan mij iemand helpen met dit proleem.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...