Ga naar inhoud


forrest

Lid
  • Items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door forrest

  1. hallo forum ik hoop dat ik goed zit met mijn vraag.mijn xtrend 6500 is volgens mij defect. hij boot wel zie ook openpli dan alleen groen scherm met software brobleem hardware brobleem. doet niets meer. nu wou ik hem wegbrengen voor reparatie. woon in Kerkrade ben niet mobiel, kan iemand mij een adres geven in de buurt als dat mogelijk is.  ik dank u.

  2. Hallo heren van het forum. ik bedank mij heel hartelijk voor de reacties op mijn vraag aan u. ik denk dat ik het wel weet nu ik de reacties allemaal heel goed heb doorgelezen. voor alle zekerheid ga ik het risico niet aan dat ik een defecte ontvanger heb. en dan ook nog mischien wel veel signaal verlies. nou dan maar meer werk. nogmaals bedankt.

  3. Hallo forum ik heb een vraag.ik heb het forum goed doorgelezen maar wou het nu eens zeker weten van de expers. wat ik graag wil doen is dit.ik heb mij een tv op de slaapkamer geplaats, nu wou ik graag het signaal van de schotel ook daar hebben. ik heb de kabel al naar de woonkamer, dat is ok. als ikm nu nog een apparte kabel moet trekken naar de slaapkamer heb ik 30 meter kabel nodig.  als ik nu ??? als dat functioneert??? een splitter in de woonkamer op de meur maak en de kabel dus splits dan spaar ik een hoop werk en veel meters kabel. ik heb in de woonkamer een extrend 6500 staan en in de slaapkamer de ontvanger van canaal digitaal. als ik in de slaapkamer tv ga kijken is in de woonkamer dus niets meer aan, ook zet ik de spaning van de alle aperatuur uit, dus is niets meer waar spaning op zit.  sorry is een gewoonte, heb ik a;tyd al zo gedaan.  mijn vraag is dus is het mogelijk wat ik zou willen doen.     bij voorbaat mijn dank.

  4. hallo dirocca,  bedankt voor de reactie op mijn vraag.  ja klopt, heb gedaan zoals u zei, en het is gelukt. ben ik weer wat verder met de box want ik weet nog heeeeeeelveel niet. ik bedank me hiervoor. 

  5. hallo forum. heb een brobleem,     heb de openpli 4.0  kernel versie 3.8.7.  enigma 25-3-2014 erop staan vanaf zondag. maar nu kan ik geen weblinks en bev. Multi epg enz. niet instaleren.  krijg dat te zien   opkg  instal cmd  plugin weblink basic  enigma 2  package cannot  instal  kan iemand mij hiermee mischien op weg helpen  ben er niet zo goed in.   bij voorbaat dank u.

  6. hallo gratje65  Sjaak(k)  usb stick erin komt geen melding  dan ga ik naar mediaspeler  ok  dan krijg ik de mediaplayer  dan zie ik linksboven  interne flash   daaronder staat externe storage sda  ik ga naar interne flash dan krijg ik een hele rij van bin boot dev ect enz  ik ga naar media dan krijg ik te zien usb stick klik op usb stick dan krijg ik te zien wat er op de usb stick staat  daar ga ik naar toe dan krijg ik audioi-ts  video-ts  ga naar video-ts en krijg weer een rij  dan kom ik niet verder ik krijg niets te zien. een heel verhaal en nog niets .  ik zal wel helemaal verkeert zitten denk ik.. in iedergeval dank je wel.

  7. hallo forum, ik heb een vraag. wie komen er niet zo uit. de ene zegt dat het niet goed is de ander zegt kan geen kwaad. nu zou ik het graag willen weten van de kenners. ik ben gewend alles nachts van de spanning te doen dus ook de xtrend et 6500, en computer en zo. kan het kwaad als ik dat doe. heb op de xtrend abo van canal. dank u.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...