Ga naar inhoud


Vin-Ka

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vin-Ka

  1. Met heel veel plezier gebruik ik de Hanssettings kanalenlijst. Helaas kom ik er nu achter dat met deze lijst er geen kanalen worden weergegeven in de `add timer ` functie in openwepif. Zet ik de Henksat kanalenlijst erin heb ik wél zenders.Ik heb met googelen inmiddels  weten te achterhalen dat dit met de streamkanalen te maken heeft die Hans in zijn lijst heeft zitten. 

     

    Mijn probleem is dus dat ik graag via de webif wil kunnen opnemen maar ook de Hans kanalenlijst wil blijven gebruiken en dit elkaar dus bijt.

     

    Heeft iemand enig idee wat ik hier aan zou kunnen doen dat het wel functioneert?

     

    hwbvnk.jpg

     

    Henksatsettings

     

    35klqw1.jpg

     

    Hanssettings

  2. Hans hartelijk dank voor deze geweldige lijst. Ik gebruik en update hem nu al geruime tijd met grote tevredenheid alleen kan hem nog geen 10 geven :) Ik heb deze lijst ook bij mijn ouders op de box gezet en die luisteren altijd via een internet radio'tje naar radio west. Deze zie ik helaas nooit in de lijst staan onder "stream NL regionaal" is daar een rede voor? Ik zelf weet helaas niet hoe ik het url in de lijst kan zetten dus hoop dat je hem er bij de volgende lijst er misschien in kan zetten. Mijn dank is groot. Ga zo door!

     

    Vin-Ka

×
×
  • Nieuwe aanmaken...