Ga naar inhoud


carretje

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door carretje

  1. Het ligt absoluut aan de ontvanger en niet aan de schotel. Anders zou onze reciever van Canaal digitaal zelf het ook niet doen. En die werkt gewoon naar behoren. Software bug kan ongetwijveld.... Maar ja hoe sluit je dat uit...

    Vandeweek alles terug gezet naar standaard setting zonder effect.

  2. Probleem is nog niet opgelost. Maar nog geen tijd gehad om de bovenstaande sugesties uit te proberen.

    Wij hebben trouwens 2 smartkaarten. Zowel de oranje als de witte doen het niet in de humax. (En werken als een zonnetje in de reciever van CD (philips geval wat ze gratis leverde))

  3. zenders ook gehad. Dat is het frustrerende. Jammer genoeg weten we niet meer wanneer we ze ergens kwijt zijn geraakt omdat we er eigelijk nooit naar keken. Maar nu Canaldigitaal de HBO zenders er bijvoegt in het pakket willen we die graag ontvangen. En toen is het ons pas op gevallen dat we de HD zenders misten.

    *Btw hebben we alleen de lijst weg gegooid en niet een hele rest gedaan. Dat zal ik dit weekend ook even proberen. En dan ga ik jullie maandag de rest van de info geven. Hoe achterhaal je wat voor schotelinstallatie je hebt?

    De astra 1 werkt al een zonnetje nogmaals.

  4. Oke hier is de Deal:

    Wij hebben dit geval: http://www.computerbild.de/produkte/Humax-iCord-HD-1000GB-Satelliteempfaenger-digital-Sat-TV-Empfang-TV-Video-DVD-4774920.html?tab=1 (LET OP gekocht in Duitsland).

    Sinds enige tijd ontvangen wij geen Hd zenders meer van Canal digitaal. Nu zijn daar al wat topics over geweest en wij hebben al heel wat getest maar komen er niet uit.

    Wij hadden een Cam van Canaldigitaal zelf met een prehistorische software dus hebben een astonmodule met versie 2.26 aangeschaft. Deze is door de leverancier geüpdatete.

    Eenmaal thuis alle zenders weg gemikt en opnieuw gezocht. Maar nog geen HD zenders van Canaldigitaal.

    Wel een hele hoop Duitse HD zenders die het allemaal als een zonnetje doen.

     

    De zenders geven aan dat er geen signaal binnen komt. Als we in de setting kijken dan zien we ook dat de Astra 3 op bijna geen enkele frequentie een signaal sterkte.

    (Nu heb ik nog niet uit gevonden hoe ik in de Humax losse zenders kan op zoeken.)

    Dus zou je zeggen dat ligt aan je schotel.. Nauw niet. Op de slaapkamer hebben we een Philips kastje van canaldigitaal. Deze is aangesloten op de zelfde schotel. En deze krijgt wel een goed signaal sterkte van de Astra 3. En daar ontvangen we wel alle Hd zenders.

     

    We hebben de kaartjes al omgedraaid uit de twee ontvangers, maar dat had geen effect.

    Mis ik iets in de instellingen van de Humax? Of zou het echt in de kabel kunnen zitten. De satelliet ontvangers omwisselen is niet echt makkelijk te doen (Alles ingebouwd natuurlijk.... :S)

     

    Iemand nog een tip wat we kunnen doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...