Ga naar inhoud


jantje

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jantje

  1. heb sinds november op advies van hier smartwii aangeschaft maar heb nu een probleem dat mijn beeld zeer regelmatig stilstaat komt wel bij maar is geen kijken heb al een nieuwe smartcard bij cd aangevraagd. is dit een probleem wat vaker voorkomt?

  2. sorry dat ik onduidelijk ben maar heb een sab 17/8 waar 4 lnb's op zijn aangesloten. de sab ligt binnen en van de 8 aansluitingen zijn er idd 3 op aangesloten dus heb nog ruimte voor 5 ontvangers. heb een abonnement cd entertainment  en 2 extra kaarten en wil dus 2 tv's erbij nemen  de optie van de smartwi spreekt mij het meeste aan.  is alleen de vraag welke ontvangers kan ik hiervoor gebruiken er hoeven geen extra's of uitgebreide mogelijkheden op te zitten

  3. heb even moeten nadenken maar heb piek gebruik door de kids en vrouw tussen 16.00 tot 21.00 verder de dag wisselend gebruik. waarom zou ik eerst gaan kijken en dan erachter komen dat de ontvanger niet optimaal kan functioneren met smartwi. de ontvanger moet hd zijn en gebruikersvriendelijk (kind) zijn dus heb niet veel eisen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...