Ga naar inhoud


valkman

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door valkman

  1. inderdaad, je voorspelling van over 1 jaar is er geen dealer meer klopt aardig; hier in mijn omgeving is alles wat canaldigitaal verkocht inmiddels binnen een straal van 15 kilometer verdwenen.....tot 30 kilometer kan ik je nog 2 collega's noemen (hobbyisten buiten beschouwing)

    3 jaar geleden kon ik je zo nog 20 handelaren opnoemen binnen een straal van 10 kilometer.

    de werkwijze van canaaldigitaal is uiterst effectief tegen mn concurenten geweest... mijn dank daarvoor.

    je moet als vakman je kop gewoon niet gek laten maken door hobbyisten die je markt verzieken....laat ze maar klungelen met de dumprommel van canaaldigitaal, maar doe daar als vakman nooit aan mee.

    in 2008 hebben wij hier de winkel leeggemaakt en verkopen we enkel en alleen service en ondersteuning tegen een vast starttarief en een vast uurloon.

    materiaal verkopen we wel, maar uitsluitend van goede kwaliteit en een fatsoenlijke prijs , de klant vergeet snel dat het goedkoper was, maar vergeeft je niet als het dan af en toe niet goed werkt. (simpel voorbeeld; we gebruiken uitsluitend waterdichte persconectoren met vast rubber (duur; maar geen gezeik in de herfst met verrotte stekertjes))

    het werkgebied word wel groter,maar dat is niet erg;je houd uiteindelijk klanten over die het gewoon goed willen hebben en er best wat voor uit willen geven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...