Ga naar inhoud


rain1952

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rain1952

  1. Oké jongens hartelijkdank voor jullie snelle reactie !

    En alles is het zelfde gebleven met het flachen van een VuDuo ?

    Bootloader op een USB stick zetten.

    Dan de USB stick aan de voorzijde ( bovenin ) er in doen schakelaar aan de achterzijde uit zetten , en weer aan zetten tot dat hij klaar is dat duurt bij de bootloader maar een paar seconden ,dan de USB stick verwijderen.

    De inmage op zoeken welke je er in wilt hebben , USB stick weer in het USB slot steken , Schakelaar aan de achterzijde uit en weer aan als het goed is begint hij te lopen ,als hij zegt remove USB stick , USB stick verwijderen en schakelaar aan de achter zijde uit en weer aan zetten.

    En dan de normale proceduren als bij de VuDuo .

    Nu heb ik nog 1vraag ik heb ook een 4K TV wat voor getal moet ik invullen ,omdat ik ook een 4 K tv heb? 720 P 1080 P of hoger wie weet dat?

  2. Goedenavond ik heb vanmiddag een nieuwe VU solo 4 K gekocht .

    En vanmiddag op internet gekeken , en daar kwam ik 2 verschillende versies tegen .

    Dus normaal achter het klepje aan de voorzijde de kaartjes in moet doen , de USB stick aan de boven zijde zit , en 1waar je aan de zijkant naast de kaartjes zoals nu bij mijn VU duo.

    Wat klopt er nu niet heb ik een kloon gekocht of is het normaal dat je tegen woordig de USB stick boven de kaartjes waar een US B aansluiting zit? Pas ik heb de VU solo 4 K bij een webshop gekocht die 2 zaken in Nederland heeft ! ! ! Zouden die daar mee sjoemelen ?

     

    Gr rain 1952,

  3. Via een satelliet schotel:

    Ontvanger is een VUDUO HD.

    Ik heb geen bleu ray speler.

    Heeft U ook een LG 55 EG 920V ( oled )?

    En als het zwart bij U ook echt zwart is zou U dan A.U.B. alle waardes door te willen mailen , zodat ik U instellingen kan controleren met die van mijn LG , de het liefst alle instellingen ,zoals scherpte / kleur / tint / helderheid kortomgezegd , alle instellingen zoals U die heeft staan ,ik neem aan dat U wel een scherp beeld hebt.

    Ik weet dat het enige tijd kost om het op te zoeken op de LG , en naar mij door te mailen ,Maar wilt U dat A.U.B. doen zodat ik weet of ik ver van U instellingen afzit of er dicht bij ,als U de instellingen door wilt mailen dan weet ik waar ik aan toe ben .

    Zodat ik alles op U instellingen kan instellen.

    Bij LG kom ik ook niet verder ,want die zeggen het is geen reparatie , dus zolang U de LG niet defect aanmeld doen ze niets ,ik heb ook aan LG gevraagd om de instellingen met mij door te nemen maar dat wilden ze ook niet , ik hoop dat U ongeacht wat eraan U LG hangt of ziggo / UPC / digitenne of wat anders ik hoop dat U toch de moeite wilt nemen om U instellingen naar mij door te mailen B.V.D.

    rain1952.

  4. Goedenavond ik heb sinds 3 maanden een LG55EG920 , maar ik krijg het beeld maar niet scherp.

    Vooral het zwarte gedeelte als er s avonds een film op is met donkere gedeelte (zwart) is dan niet zwart en er lijken allemaal zwarte vegen en geblokte gedeelte in hoofdzakelijk het zwarte gedeelte.

    Ik heb al een paar keer LG gebeld , en die adviseerden maak er maar een filmpje van en dan kijken wij of er een reparatie nood zakelijk is. Op dat filmpje gemaakt vanaf mijn iPhone 6 Kun je het gewoon niet duidelijk zien.

    En ze zeggen bij LG , speel maar wat met je instellingen misschien krijg je dan een beter beeld.

    Ik heb zelfs al iemand gebeld om het beeld te caliberen , dat kost 200,00 euro maar hij kon niet garanderen dat het beeld dan beter is . Weet iemand wat ik kan doen ? Of heeft iemand ook een LG55EG920V die mij misschien de juiste instellingen kan toe sturen?

    B.V.D.

    rain1952.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...