Ga naar inhoud


Strider

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Strider

  1. Mijn ouders hebben op dit moment een Pace dsr2221 satellietreceiver, opzich werkt die prima, maar hij kan geen HD decoderen en hij werkt alleen via een scart aansluiting. Op een 42inch plasma geeft dat nou niet echt het mooiste beeld.

     

    Nu ben ik aan het rondkijken voor een andere satellietreceiver die een HDMI aansluiting heeft, en HD kan uitzenden. Hierbij ben ik op de SAB Unix F+ Solo uitgekomen, en vroeg ik me af wat jullie ervaringen hier van zijn? Of zijn er misschien betere aanraders? Ik kan van de SAB F+ namelijk niet echt veel gebruikerservaringen vinden.

  2. Ik ga nog kijken of er een Nederlandse winkel de Panasonic 42STW50 of 50STW50 kan leveren. Dat is de Duitse versie van de Panasonic 42ST50 en 50ST50, die beide ongelooflijk goed presteren in reviews en... een DVB-S tuner aan boord hebben. Helaas is er helemaal niets te vinden over Nederlandse gebruikers in combinatie met CanalDigitaal + het is mij ook nog niet duidelijk of Panasonic Benelux hier wel garantie/service op wil verlenen.

     

    In het verleden heeft Panasonic Benelux wel meer Plasma tv's uitgebracht met een satelliet ingang, maar dit jaar heeft alleen de topserie: VT50, een satelliet ingang.

     

    Zijn er overigens nog goede tips betreffende een Satelliet receiver/decoder met een HDMI uitgang? Liefst niet te duur ;-)

  3. @ Strider,

     

    Hier staat een Panasonic TX-P42G15E deze heeft een triple tuner aan boord namelijk DVBS2 voor hd satelliet een DVBC voor kabel tv ( Ziggo werkt UPC niet) en een DVBT dus digitenne.

     

    Waarom een losse tuner kopen als het zo ook werkt zeker als je ook nog eens geen opnames gaat maken, zoals ik al eerder vermelde een losse tuner kun je altijd nog kopen je hebt alleen een ci module nodig een Mediaguard origineel van Canal Digitaal dus die blijven ze zeker nog wel een paar jaar ondersteunen ( zijn ze zelfs bij wet verplicht te leveren, Europese wetgeving) of een Aston 1.07 die sneller zapt.

     

    Groetjes...............................

     

    De Panasonic TX-P50ST50 heeft helaas geen DVB-S / S2 tuner aanboord.

     

    De VT50 serie heeft het wel aanboord, maar is ook meteen flink duurder.

  4. Hmm okai, dan kan ik maar beter kijken naar een losse satelliet receiver. Een dreambox is eigenlijk een tikkeltje te duur, het is overigens ook niet nodig om ermee te kunnen opnemen.

     

    Zijn er nog andere goedkopere aanraders?

     

    @Terradon, welke Panasonic tv heb jij thuis staan?

  5. Mijn ouders hebben op dit moment een beeldbuis met een losse satelliet ontvanger. De beeldbuis is het op dit moment aan het begeven, en daarom ben ik voor mijn ouders aan het kijken naar wat voor tv ze het beste kunnen gaan kijken.

     

    Mijn oog is gevallen op:

     

    Samsung PS51E6500 (wel DVB-S)

     

    Panasonic TX-P50ST50 (geen DVB-S)

     

    Het probleem waar ik nu mee zit is dat ik niet meer weet wat nu de beste keuze is. De huidige satelliet ontvanger is al eeuwen oud, en heeft daarom ook alleen een scart aansluiting, dus die kunnen ze niet meer gaan gebruiken. Nu vind ik zelf een tv met een ingebouwde satelliet decoder de mooiste oplossing, alles zit in de tv, en je hebt nog maar 1 afstandsbediening.

     

    Maar ik krijg gewoon erg weinig informatie gevonden betreffende de gebruikerservaringen van bijv. de PS51E6500 of een andere tv met een ingebouwde decoder. Daarnaast heeft bijv. Panasonic niet eens tv's die CanalDigitaal gecertificeerd zijn. Maar ik wil de tv keuze ook weer niet alleen van de ingebouwde decoder laten afhangen, beeld kwaliteit etc. is ook gewoon belangrijk. Maar dan heb ik weer het volgende issue, ik zie dat er tig aantal satelliet decoders zijn, waardoor ik de bomen door het bos niet meer kan zien :)

     

    Kan iemand mij wat tips geven :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...