Ga naar inhoud


pepersoft

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pepersoft

  1. Inderdaad Hadrian, er zijn meer geïnteresseerden. Ik ben blij eindelijk een forum gevonden te hebben, waar binnen iemand dit aanpakt!

    In mijn Vu+ SOLO SE met het Vi-image 8.0.0. worden plugins aangeboden, die de indruk wekken dat je een tv-zender met streaming live video toe kunt voegen aan je kanalenlijst (Add URL tot Chanel list) en de plugin Stream TVplayer (watching IPTV implemented by RTSP/RTMP protocol). Met beide lukt het niet de TV zender van RTV Utrecht te ontvangen (de enige regionale zender in Nederland, die niet op de satelliet vertegenwoordigd is)

     

    Om radiozenders toe te voegen aan eerder genoemde plugin geeft geen problemen, zoals bijvoorbeeld 

    Bingo FM: http://icecast.omroep.nl/rtvutrecht-bingo-fm-bb-mp3  

    Radio M Utrecht: http://icecast.omroep.nl/rtvutrecht-radio-m-bb-mp3  

     

    Maar waar het mij om gaat is de TV zender RTV Utrecht.

     

    Bij navraag antwoordde de communicatieafdeling van RTV Utrecht: 

    U kunt live streamen via onze site met de volgende link: http://www.rtvutrecht.nl/live/rtvutrecht/

     

    Ook kunt u alle uitgezonden programma's terug zien op onze site met de volgende link: http://www.rtvutrecht.nl/gemist/

     

    Ik zou er dus ontzettend gelukkig van worden, indien iemand mij (en de rest van de community)  hiermee verder helpt

    GREETZ

     

    Ik kijk uit naar een reactie.
     

  2. Ik woon in Duitsland (hoogte Landau, Karlsruhe) en heb een Dreambox 800 HD als 1e ontvanger en een DB 7020 als 2e ontvanger. Mijn schotel is momenteel een Triax 78 (70 cm breed en 78 hoog) en daarop gemonteerd 4 smalle ALP LNB`s, ieder met 2 uitgangen, gericht op 13 graden Hotbird, Astra 19, Astra 23 en Astra 28. Ik ben zeer ontevreden over de ontvangst, voornamelijk nederlands- en engelstalige zenders. Wanneer de weersomstandigheden al gering verslechteren, is het resultaat dat er te weinig signaal overblijft om van een acceptabele ontvangst te kunnen spreken. Het opnieuw uitrichten van de LNB`s is moeizaam, temeer ik hier op een "Eiland" woon (in de directe omgeving geen specialisme "weit und breit").

    Een welwillende eigenaar van een elektrozaak een dorp verder, vertelde mij dat je nooit met 4 satellieten gelijktijdig op 1 schotel een perfekt resultaat kan bereiken. Hij zei dat het beter zou zijn de 4 LNB`s te verdelen over 2 schotels.

     

    Ik kan mij dat niet voorstellen! Volgens mij moet het ontvangst rendement hoger worden met een schotel met grotere diameter. Daarom denk ik dat de Multiyenne geen goed alternatief is (weliswaar makkelijker uit te richten, maar kleine diameter)

    Ik had gedacht aan 2 opties te weten een Visio Big SAt Multibeam met 4er multifeed, ofwel een Gibertine 125 met 4er multifeed.

     

    Zou zeer dankbaar zijn voor goede adviezen, gezien ik op korte termijn een alternatief wil aanschaffen.

     

    Mvrgr,

     

    Pepersoft

×
×
  • Nieuwe aanmaken...