Ga naar inhoud


pr0ton

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pr0ton

  1. Wat is de goedkoopste manier om NED1,2,3 in HD binnen te krijgen als nieuwe klant? Alle apparatuur heb ik al. Nu gebruik ik een CD-kaartje dat niet op mijn naam staat, ooit tweedehands overgenomen..

     

    Op de website kan ik alleen BasisHD kiezen, waarschijnlijk de enige optie voor nieuwe klanten :(. Ooit bieden mensen hun abbonementen tweedehands aan met nog een looptijd van 1 maand bijv., kun je dan wel met een registratieformulier jezelf (redelijk) goedkoop klant maken?

  2. "Of, je koopt tegoed via Hanstel. Totaal iDeal wordt dan €11.35. Of, je pakt 10 dollar op Hanstel en betaalt €8.79, dan heb je alsnog op de goedkoopste manier de 120 freedays (+ tegoed afhankelijk van dollarkoers natuurlijk).

    In mijn geval gaan eerst de freedays op en dan het tegoed. 20 euro
    per jaar zijn dan geen onwaarschijnlijke kosten voor telefonie."

  3. Eindelijk bericht terug van de shop, uitzendingen zullen niet gaan werken met HbbTV. Die vertelde mij dat er enkel nog Internationale modellen worden
    gemaakt, geen Benelux.
     

    Kan toch niet zeggen dat de ET-6500 nu zo'n goed idee was. Scart-RGB werkt eigenlijk niet, HbbTV niet, het zapt trager dan een DM800se en het ding wordt behoorlijk heet. Ga deze terugsturen ben ik bang..

  4. Nou, dat is wel een probleem, anders had ik 'm uit Duitsland gekocht. 'Silverline' logo heb ik op gelet, en weet bijna zeker dat deze niet te zien is. Wel was de gebruikershandleiding in het Engels.

     

    Je weet zeker dat HbbTV het dan wel doet van NL maar de uitzendingen niet? Anders stuur ik 'm dalijk voor niks terug, bijv. omdat HbbTV er even uitligt.

     

    Nog raarder, in de adresbalk van de webshop staat: naamvanwebshop/ontvangers/hd-ontvangers/xtrend/x-trend-et-6500-benelux-edition.html

     

    Edit: voor de duidelijkheid, mijn eerste zin van de eerste post moet deze zijn: Sinds kort een Xtrend ET-6500 aanwezig, deze speciaal in Nederland gekocht voor HbbTV. Nu lijkt het alsof ik niet woonachtig in NL ben, en dan zou HbbTV van NL ook niet werken volgens mij.

  5. Geen prefix 'ET6500' beschikbaar.

     

    Sinds kort een Xtrend ET-6500 aanwezig, deze speciaal uit Nederland gekocht voor HbbTV. Zelfs van een sponsor van dit forum. Snel laatste OpenPLi geflasht, alle ET-extensies geïnstalleerd.

     

    Met de rode button kom ik op HbbTV van bijv. Ned1. Wil ik echter een uitzending bekijken, staat er: 'De pagina laadt...'. Na een paar minuten nog steeds niks. De uitzendingen van Duitsland werken wel.

     

    Heb ik nu toch een Duits import model of is er iets anders mis? Als het een Duits model is werkt HbbTV dan überhaupt voor Ned1,2,3, zoals nu? Overigens voordat ik OpenPLi installeerde had ik hetzelfde.

     

    Bedankt.

  6. 300 euro?? Voor een hobbyist is dat tientjes werk. Vaak is het probleem de ouderdom van componenten die zeer goed te vervangen zijn, de elektrolytische condensators. Aan materiaalkosten is het helemaal een schijntje.

     

    Hopelijk heb je 'm niet zomaar weggegooid, dat zou toch zonde zijn. Het HiFi spul uit de jaren 70/80 is top spul toen niet maximale winst maar hoge kwaliteit een rol speelde.

  7. Ik vind het zowieso raar dat een commercieel bedrijf zijn product mag

    verdedigen op dit schoon forum,ik zie het als reclame maken voor zijn product

     

    Het is natuurlijk ook nooit goed.

     

    Wat een hoop heisa om niks trouwens, 1 specifiek geval dat keurig afgehandeld is, god :eek:. Dat je je hierom niet bij CC durft aan te melden is lichtelijk opmerkelijk noemen, maar moet je zelf weten. Als zoiets het imago al schaadt was BP al drie keer over de kop geweest.

     

    Nadelen 085-nummer: soms (onterecht) als servicenummer, geen telefoonboekvermelding, niet geografisch vastgesteld (mss voor 112 nog handig)

  8. Zeker maar het is ook een kwestie van interpretatie hoe zulks te duiden.

    Ik vrees dat hun gastoptreden hier eerder gericht was om eventuele imagoschade zo veel mogelijk in te perken.

    Inhoudelijk vond ik de reacties van CC nou niet bepaald sterk om het maar eufemistisch uit te drukken.

     

    Natuurlijk gaat het om het imago, en dat is ook gewoon dik in orde. Ik zie liever dat CC tijd stopt in het verbeteren van hun diensten dan het haarfijn uitleggen van een kwestie van één klant die niet eens van toepassing is op ons. Daarom ziet CC zo'n account specifiek geval ook liever op de support afdeling dunkt me, nu worden er allerlei ongegronde conclusies gemaakt hier.

     

    En wat Con zegt, ook BP is niet perfect met de diensten. Je zou zelfs kunnen zeggen 1 - 0 voor CC, sinds zij wel een klant konden helpen waar Con met BP niets wijzer is.

  9. Zo'n service zie je toch niet vaak hoor, een webcare team dat deelneemt aan discussies. Goed werk!

     

    De zaak ging destijds over één geval en zo te zien ook opgelost, wat is er verder nog te zien? Wil je weten hoe het inhoudelijk zat, kun je eventueel contact opnemen met de auteur van de thread destijds.

     

    Mijn vertrouwen in Cheapconnect groeit in ieder geval, opnieuw. Blijf gerust bij het de vage service van Budgetphone, met jullie eisen qua serviceverlening ga je nooit iets vinden, tenzij je er zakelijke prijzen voor betaalt...

  10. Dan scoort mijn provider Budgetphone toch echt een stuk beter door überhaupt nooit ergens op te reageren.

     

    Dat kan alleen een grap zijn natuurlijk..

     

    @hansputters: Daar je niet uit eigen ervaring spreekt, blijft het een vaag verhaal. Wellicht stonden er in het draadje een hoop onjuistheden en werd veel gif gespoten naar CC. Zolang er niets van de originele correspondentie te lezen is, kunnen wij ook moeilijk beoordelen.

     

    Nogmaals, CC is transparant en behulpzaam gebleken. Het lijkt me zeer sterk dat ze hun diensten in gevaar brengen met valse kosten.

  11. Och, hij zit met zijn Fritzbox gelijk aan de buitenwereld. Hij heeft zich kunnen registreren met BudgetPhone, voicemail werkt. Hij heeft van buitenaf direct naar zijn box kunnen bellen. Een andere provider werkt gelijk, en het heeft voor hem ook lange tijd gewerkt met Budgetphone. Waar ligt het dan aan?

     

    Met zoveel klanten kan het juist een keertje fout gaan lijkt me, je hebt er toch zat, waarom omkijken naar die ene klant. Alles wijst naar BP nu..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...