Jump to content

sups1111

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by sups1111

 1. Goeie, heeft iemand een tip waar ik een satelliet lijst kan vinden ,ik ben op zoek naar in ieder geval 4,8 Oost , om mijn schotel weer een beete fine te turen.

   

  Alvast bedankt

 2. ik heb met de regelmaat , dat als ik aan het opnemen ben ik de andere zenders niet meer kan bekijken op dezelde sat of transponder, pas als deze niet meer opneemt werkt het weer prima, dit doet ie niet bij elke sat.Ik heb wel signaal , maar de tuner kan zeg maar niet locken.

   

  vu duo +

  harde schijf 1tb

  open pli 2.5

  triax 88

 3. ik heb my tube gebrobeerd maar deze laat constant de boel crashen, deze vraag ook nog om een player maar helaas werkt dit niet bij mij, met een laptop zie ik niet zitten omdat dat vind  ik te omslachtig is.in ieder geval voor alle hulp,ga misschien mytube weer proberen.

   

  Vu+ duo 1TB HDD met open pli 2.5 en een 80 cm Triax met quad LNB en een tweede ontvanger in de vorm van een Dreambox 720 met een 500 gig HDD.

 4. Hallo, ik wil graag een satelliet erbij zetten in mijn lijst , maar ik heb geen idee hoe dat te doen.

   

  graag hulp.

   

  vu+ duo open pl.2.5 1 tb harde schijf.

   

   

 5. Het werkt na heel erg lang initialiseren werkt het dus met open pli 2,5 en een harde schijf van seagate barracuda 1tb.

  Vu+ duo.

   

  Bedankt iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft.

 6. Dat vond ik dus ook al vreemd, als ik een stick fat formateer, vervolgens in de vu box plaats , daarna initialiseer en wil gaan opnemen geeft ie aan , dat ie niet geïnitialiseerd is of geen harde schijf kan vinden.

  Let wel ik ben een beginnertje , ik probeer elke dag weer wat te leren.

 7. Blijkbaar is het zo, maar dat hoor ik graag als dat anders is, kun je niet extern opnemen met de vu box, kan mij dat niet voorstellen maar ja ik weet inmiddels niet beter, ik ga nu een nieuwe harde schijf inbouwen om te kijken of dat wel werkt.

 8. Ik heb mij laten informeren door een vriend van mij dat PL/I 2,5 op dit moment het meest stabiel werkt, ik ga dat vanavond erop zetten . Je hoort nog wel.overigens een stick erin en dan een swapfile aanmaken werkt perfect, maar als de image verknald hebt zoals ik gedaan heb, dus dat kan je dus ook eerst proberen.

  Kijk even naar de handleiding van Tonskidutch.

 9. Ik heb een vu+ duo aangeschaft hier zit VTI op , alles werkt naar behoren alleen krijg ik de harde schijf niet geformatteerd, ik heb dat met meerdere harde schijven geprobeerd echter dat mocht niet baten, via de dreambox geformateerd , ook dat lukt niet.

   

  Graag advies

×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.