Ga naar inhoud


snood

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door snood

  1. ik heb begrepen dat de kant en klare zenderlijsten eg verouderd zijn en na alle transponderwisselingen vaak zenders op een verkeerde plaats hebben. ik wil graag het handmatige werk voorkomen :-) en voor mijn andere ontvangers waren er altijd wel kant en klare lijsten lekker opgeruimd en up to date  beschikbaar die ik via FTP naar de box kon overzetten. 

  2. Hallo,

     

    Ik ben op zoek naar de meest up to date zenderlijst voor de Amiko Alien SHD 8900 , tevens ben ik op zoek naar een eenvoudige manier om deze in de ontvanger te zetten, ik heb het met dogsettings geprobeerd, dit ging op zich vrij eenvoudig alleen zie ik dat ik nog steeds heel veel dubbele of verouderde zenders in mijn ontvanger heb staan.  hoe kan ik deze het beste opschonen?

     

    Wie kan mij helpen.

  3. Goedemiddag,

     

    Ik heb sinds een tijdje het probleem dat er een hoop haperingen in de opnames zitten die ik maak met mijn topfield 7710HD PVR, ik dacht in eerste instantie dat dit was omdat ik op de 2e tuner aan het zappen was, maar kwam er nu achter dat dit ook het geval is als ik een opname had gemaakt terwijl ik niet eens thuis was, 

     

    Op dit moment heb ik een Canal digitaal CI module erin omdat anders sommige kanalen helemaal niet openen , maar ben ook in het bezit van een aston 1.07 en een powercam CI module.

     

    Wie heeft er een idee waarom mijn toppy zo slecht opneemt? of heeft dit ook meegemaakt?

     

    Mvgr,

    SnOoD

     

     

     

     

  4. Hallo,

     

    Ik ben op zoek naar een zo up to date mogelijke zenderlijst voor de satellieten Astra 1,2,3 

    28, 23 en 19 graden oost voor de Amiko Alien 1 sdh 8900 draaiend op Spark firmware.

     

    Daarnaast wil ik graag weten hoe ik deze lijst in de ontvanger krijg in de spark firmware,

     

    Het lukt mij prima met dreamedit in de enigma2 firmware via mijn PC, maar nu wil ik ook een nieuwe zenderlijst in de spark firmware hebben, zonder dit handmatig/ of via zoekfuncties allemaal op te zoeken dus eigenlijk ook via bv FTP of een tooltje vanaf mijn PC .

     

    wie kan mij helpen? 

     

    Mvgr,
     

  5. Hoi D-Liver,

     

    Het installeren van Oscam via HDMU enigma2 ging prima heb nu zelfs meerdere Oscam versies erop staan en de laatste versie als autostart neergezet,

     

    waar het misgaat bij mij is het configureren van de server en die groep toekenning :-) , bij CCCam is dit appeltje eitje door gewoon de cline toe te voegen aan de cccam.server file, alleen bij Oscam is dit mij nog niet gelukt, wat is webif precies?  vrees dat ik nog wat hulp bij kan gebruiken bij het configureren van Oscam.  

     

    Mvgr,

  6. Ga ik straks even bekijken, ben op dit moment namelijk niet thuis, in principe heb ik alleen de oscam.server file aangepast en daarin een cline  vertaald naar oscam formaat ingeplakt. 

     

    Alle andere files zijn nog origineel vanuit de installatie van enigma2 HDMU, kunt u mij misschien vertellen welke files er precies nodig zijn om met een oscam client naar een cccam server te connecten en in welke folders ze moeten staan en wat er in welke file moet staan?

     

    grtz,

    SnOoD

  7. Goedemiddag,

     

    ik heb onlangs een Amiko Alien ontvanger gekocht, nu heb ik hierop  de originele spark software en de enigma2 HDMU firmware geinstalleerd nu probeer ik contact te leggen met een cccam server, wat goed lukt binnen  de originele spark software met de cccam emu. 

     

    Maar nu wil ik dit ook op de enigma2 firmware aan de praat krijgen maar heb begrepen dat dit dan alleen via OSCAM zou kunnen.

     

    nu heb ik mijn Cline vertaald naar OSCAM formaat via de cccam to oscam tool, en alle verschillende OSCAM emu's gedownload via de enigma2 menu's maar krijg dit niet werkend.

     

    Kan iemand mij op weg helpen ? ik ben echt nog een leek op het gebied maar uw hulp is meer dan welkom :-)

     

    Met vriendelijke groet,

    johnloco1@gmail.com

     

  8. Is het mogelijk om een 2e receiver aan te sluiten op een 1e. Ik heb een ontvanger met een 2e tuner ik heb maar een kabel vanaf mijn schotel die ik aansluit op de 1e lnb in en doorlus vanaf lnb out 1 naar lnb in 2. Kan ik een 2e ontvanger aan de praat krijgen Door lnb2 out van de 1e ontvanger Door te lussen naar lnb in 1 van de 2e ontvanger? Zo ja zijn er nog dingen waar ik dan op moet Letten?

  9. Ik wil het nu ook graag proberen met Enigma2 met cccam maar vindt het erg lastig om dit op de topfield ontvanger te krijgen, ben nu op zoek naar een simpele goedkope enigma2 ontvanger met PVR functionaliteit single of twin tuner, ben zelfs al tussen de chinese electronica te kijken.

     

    Iemand ervaring met een goedkope enigma ontvanger of suggesties voor mij?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...