Ga naar inhoud


driehoek

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door driehoek

  1. Hallo Allemaal,

     

    Ben een fan van de kanalenlijst voor 13e, 19e, 23e en 28e maar het lukt me niet meer om deze lijst te downloaden via menu -> applicaties -> download -> groene knop -> settings. In mijn menu komt applicaties niet meer voor. Ik heb voor mijn Maxdigital XP1000 een software update gedaan en alle zenders opnieuw ingeladen. Wat vroeger zender 1 was (NED 1) is nu 1000 geworden.

     

    Heb ik iets verknald of is het downloaden van zenderlijsten in OpenPli veranderd? Of mis ik misschien een plugin? Kan iemand mij op het goede spoor zetten?

     

    Groeten en alvast bedankt voor hulp uit dit forum,

     

    Piet

  2. Beste Satcat,

     

    Bedankt voor dit snelle antwoord.

     

    Ik blijf nog wel met de vraag zitten of ik moet kiezen voor een nieuwe DVB-S2 ontvanger (en zo ja welke?) of dat ik beter kan overstappen naar een internetradio om Klara te kunnen ontvangen. Is er iemand die daar iets over kan en wil zeggen?

     

    Groeten,

     

    Piet 

  3. Hallo,

     

    Ik gebruik mijn Aston Wamba om naar radiozenders te luisteren via de schotel en een tweede CanaalDigitaal (CD) kaart met een abonnement op het familiepakket. Het voordeel van de Wamba is dat je geen TV scherm nodig hebt om deze ontvanger te kunnen bedienen, wel om zenderlijst en favorieten in te stellen.

     

    Sinds een aantal weken kunnen we de Vlaamse radiozenders uit het CD familiepakket niet meer ontvangen zoals Klara. Ik heb de zenderlijst opnieuw geladen maar dat heeft niet geholpen. Ik heb ook geprobeerd om Klara te installeren via 'kanaal update' en 'boeket update' zonder resultaat. Klara wordt niet meer gevonden.

     

    Ik heb dit probleem voorgelegd aan CD maar die zeggen dat ze deze ontvanger niet kennen (geen CD gecertificeerde ontvanger) en raden aan een factory reset te doen. Dat heb ik nog niet gedaan omdat ik daar geen vertrouwen in heb en bovendien dan mijn instellingen kwijt ben voor mijn schotel met vier koppen.

     

    Voor TV had ik de CD gecertificeerde Philips DSR2221 ontvanger. Hierop is Klara ook niet meer te ontvangen. Omdat een aantal Vlaamse TV zenders zijn overgestapt op MPEG4 codering heb ik deze ontvanger vorige maand vervangen door een Maxdigital XP1000 ontvanger. Deze niet CD-gecertificeerde ontvanger ontvangt wel keurig alle Vlaamse radiozenders uit het CD familiepakket. Ik moest daarvoor trouwens wel de zenderlijst opnieuw laden. 

     

    Misschien zijn er gebruikers op dit forum die een Aston Wamba hebben en wel Klara of de andere Vlaamse radiozenders uit het familiepakket van CD kunnen ontvangen?   Ik zou dan graag horen hoe jullie dat is gelukt!

     

    Is deze internetradio een goed alternatief voor radioontvangst via de schotel of gaat dat ten koste van de (digitale) kwaliteit?

     

    In afwachting van jullie wijze raad,

     

    Piet

×
×
  • Nieuwe aanmaken...