Ga naar inhoud


vispas

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vispas

  1. Inderdaad Satwave, als ik de satelietkabel ontkoppel, kan ik wel in het Ariva menu komen en ook de AB werkt. Doch nu moet ik me als amateur gaan verdiepen in het software update en dan maar hopen dat het wel werkt? Mijn Smartcard zit beslist goed (chip naar dikke gedeelte). Zou het ook aan de combinatie van mijn (oude) LNB met Ariva kunnen liggen? Al met al is de Ariva 102 mini voor mij verre van gebruikersvriendelijk en had ik er beter maar niet aan moeten beginnen?

     

    Mvr.Gr. Vispas. 

  2. Mijn Ariva 102 mini komt nieuw uit de doos en na 2 -3 sec. opstarten Ariva verschijnt direct de Ariva melding "gecodeerd" en geen enkele reactie van de afstandsbediening (bij groen of rood oog).

    Met mijn oude ontvanger is eerst de schotel ingesteld en met of zonder Smartcard Canal Digitaal levert hetzelfde resultaat. Ik gebruik hierbij mijn nieuwe Philips 22pfl3557nl welke met mijn oude ontvanger met dezelfde Smartcard prima werkt.

    Teneinde raad heb ik de Ariva teruggestuurd naar leverancier ########### en deze vertelde dat de Ariva bij hem prima werkt. Wel blijkt mijn Ariva afkomstig uit DE/PL? want er zit is geen NL-gebruiksaanwijzing bij en heeft de RCU 540 als afstandsbediening (volgens de NL-beschrijving op internet de RCU 500). Helaas wist ik dit niet tevoren (internet bestelling), anders had ik wellicht een andere leverancier gekozen.

    Nu heb ik de spullen weer thuis en nog steeds kom ik niet verder dan "gecodeerd"

    Wat doet deze amateur in hemelsnaam toch fout?

    Vispas

×
×
  • Nieuwe aanmaken...