Ga naar inhoud


badkarma777

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door badkarma777

  1. Ik gebruik de Alien 2 al anderhlf jaar, en wat een moord apparaat is dat! Ik kan geen enkel minpuntje opnoemen. Gebruik gewoon spark icm oscam , of beter nog flikker er opentv 4.2 op en je hebt je alles kunner voor net geen 150 eurie! :) Sab multi ken ik niet , op totaal tv krijgt ie 4 sterren, dus alien 2 is iets beter.

  2. Metropolis kan ik ook niet in de lijst skins terug vinden, ik kan een andere skin wel downloaden maar er varanderd daarna niets...Ik denk dat ik t zo maar laat. Ik vind deze zenderlijst al superuitgebreid, alles op genre, land of provider gesorteerd, ook krijg ik geen freezes meer zoals bij Spark...

     

    Alleen andere "geintjes" blijft ie wel doen, zo heb ik al een paar keer een 'groen' scherm gehad, en krijg ik m na een nacht op stand-by te hebben gestaan niet meer opgestart zonder de schakelaar op de achterkant te gebruiken. Soms hapert een zender nog enkele seconde tijdens t kijken, ook met een signaal sterkte van 84%...

    Maar goed. Ik denk dat t aan t apparaat zelf ligt. Ik ga nog wel eens uitkijken naar een vu+ of dreambox.

     

     

  3. op equal staat ie...maar even een update..Ik was op zoek naar de fast scan plugin , maar kwam toevallig de henk sat 13,19.2,23.5,28.2 plugin tegen en heb die geinstalleerd...ik kan nu astra3 ontvangen (das al heel wat!) :) Alleen hotbird en astra2 doen t nog niet...weet jij wat ik moet installeren aan plugins of moet doen?! :mellow:

  4. ik probeer op mijn Amiko alien 2 , met openatv erop , de zenders te vinden via Usals. Maar ik kan alleen astra 19.2 scannen, de rest vind ie niet. gisteren vond ie een paar 100 kanalen en vandaag weer maar 20 op astra1 en atra 23.5 helemaal niks...

    Nu zei iemand tegen me dat in enigma hdmu bij hem dat ook was en dat ie een satellite.xml bestand moest updaten.

    Nu heb ik dat bestand al gedownload http://satellites-xml.eu/en via dcc in tuxbox geplakt , maar werkt nog steeds niet.

     

    weet iemand wat er mis is? ik vind openatv ook erg langzaam reageren op de remote control...door menu's scrollen , hij hapert continue,  :cry:

  5. He bedankt rowan!!!!! :)  Dat was een handige handleiding...

     

    Ik ben er nu bijna!! Ik heb openatv 4.2 geinstalleerd, daarna softcam-feed sh4 in de tmp map gekopieerd, toen oscam geinstalleerd en al gauw werkte de boel...Alleen het enige probleem is dat ik met mijn usals instellingen alleen Astra19.2 krijg gevonden, maar de rest van de satellieten vind ie geen signaal!! :mellow: Dit heb ik wel eens eerder meegemaakt met een hdmu image, ik moest toen iets doen, maar weet niet meer wat...Weet iemand raadt?! :crazy:

     

    btw...ik heb wat van die plugins geinstalleerd, ík heb maar 3 verschillende plugins gekozen waar t woord ''oscam'' in staat en bij alle drie via ftp de oscam.server file bewerkt en 1 ervan werkt nu,  maar welke cam is nou de beste!?!? of maakt dat niet uit?

    Ik zag ook iets van mgcam staan en m3cam of zoiets.. 

  6. ik heb openatv inmiddels geinstalleerd, maar nu krijg ik astra23 niet gevonden :mad: , (alleen astra 1 en 4.) in de tab "plugins" kan ik nergens oscam of cccam downloaden?? :mad:

     

    Kan iemand me in jip en janneke taal uitleggen , hoe ik astra23(m7 groep/canal digitaal)  kan vinden en hoe ik die $%%#@ oscam/cccam cam krijg gedowload!? :tired:  :mellow:

     

    Dat zou fanatastisch zijn!!!!!!!!!!!!!! Want ik heb geloof ik al 10 verschillende enigma images geprobeerd... :P

  7. Ik zal openatv eens proberen...Ik heb van t weekend hdmu en openpli enigma2 images geprobeerd, maar ik kreeg alleen de free view kanalen aan de praat. Ik kan oscam.server wel bewerken maar dat werkt niet, dezelfde regel in oscam voor spark wel, dus begrijp niet waar t probleem zit. Ik kan ook cccam niet op enigma vinden.

  8. hallo,

     

    ik heb een amiko alien 2 en gebruik oscam in spark...in het begin had ik cccam214 maar die liep continue vast in spark. Nu heb ik met oscam ook regelmatig ,en dan met name op filmnet en sky kanalen dat t zaakje vastloopt. Als ik via tv wall kijk (op klein scherm) dan slaat ie gek genoeg niet vast.

    Ik vraag me af hoe dat komt??!  :/  ligt t aan oscam?! Ik heb ook iets gehoord van MCAS, die heb ik ook geinstalleerd, maar is dat nou ook een softcam, en hoe werkt t? ik zie op internet foto's staan van een menu in mcas met een keyeditor, maar ik krijg dat niet eens gevonden...

     

    wie kan mij helpen?!

  9. oke bedankt! ik ga dat straks even proberen!! :)

    Ik vind t wel raar dat oscam in spark steeds vastloopt , voorheen gebeurde dat veel minder vaak. ik wil m eens opnieuw installeren, maar weet niet hoe ik de oude verwijder, en ik weet ook niet meer waar ik oscam heb gedownload toendertijd. Het is namelijk niet de oscam4spark versie die in dat bekende pluginpack zit, maar deze heet gewoon ''oscam'' in de plugin lijst, alleen waar kan ik m downloaden???

  10. Ik krijg af en toe een vastloper in Spark op mijn Amiko alien 2 (oscam) , dus ik heb vandaag eens enigma erop gezet via multiboot.

    Nu staan de usals instellingen goed , en ik heb de zenders gescanned maar hij vindt alleen Hotbird en astra1 , ik krijg wel beeld maar kan verder geen satellieten vinden behalve die twee. 

     

    Weet iemand waarom? :mellow: Ik ben echt net nieuw met enigma, dus ik weet niet alle opties te vinden in het menu, dus graag jip & janneke taal.

  11. oke, bedankt voor t meedenken. De latitude/longtitude had ik omgewisseld.. :grin: die staat nu goed en ik kan alles ontvangen met 76~85% Q , das al beter dan t was. Kweet niet of er nog meer uit zo'n schotel kan halen, maar ik kreeg m echt niet strakker op Astra4 uitgericht. Ik ga nog even testen, NED1 is gecodeerd in ieder geval (!??), de rest werkt wel, ik ben nog voorzichtig optimistisch want ik ben er al twee dagen mee bezig geweest.

  12. Ik woon in Brielle, dus ik denk dat de long. lat. wel goed staan. ik weet niet hoe ik de frequentie wijzig, is dat "TP Wijzigen" misschien??

    T probleem is dat de schotel vanaf de astra4 uit zichzelf helemaal naar t westen draait, zonder opdracht...zodra ik een scan doe via het menu, draait de schotel op zn kant en ben ik de astra weer kwijt..  

  13. Ik start even een nieuw topic.

     

    Ik probeer een diseq motor uit te richten (motech sg 2100a) , alles staat goed opgesteld en waterpas, Astra4 slaat uit op 77% in Spark, maar zodra ik aan de remote zit, probeer te scannen , Usals instel of iets dergelijks,  dan draait de motor uit zichzelf maximaal naar het westen 50/60 graden...Als ik m dan met de east-west button terug op nul zet en reset met een haarpin, dan begint de ellende opnieuw.

     

    weet iemand wat er verkeerd gaat?

     

    bijgevoegd: screenshots van spark instellingen

     

     

     

     

    post-67608-0-76603000-1398079955_thumb.jpg

    post-67608-0-19884400-1398080001_thumb.jpg

    post-67608-0-89111200-1398080041_thumb.jpg

    post-67608-0-33162700-1398080278_thumb.jpg

    post-67608-0-10459200-1398080345_thumb.jpg

    post-67608-0-64050300-1398080376_thumb.jpg

    post-67608-0-97771000-1398080413_thumb.jpg

    post-67608-0-51891900-1398080466_thumb.jpg

  14. Ik ben nu zover dat Astra4 goed binnenkomt, maar de motor verschuift telkens naar 50 graden west uit zichzelf!!! :angry:

    Iedere keer als ik de motor weer terug in de nul stand zet, de motor reset , staat astra4 goed. Dan ga ik naar het Usals scherm op receiver, (staat op 51.9N) (4.1E) dan staan daaronder nog 3 opties in Spark.  

     

    -Verplaatsen/move                                     OK  

    -Ga Naar Referentie/Goto Reference          OK

    -Oplaan/Store                                             OK

     

    Ik heb op opslaan gedrukt, de andere twee weet ik niet wat die doen, en zodra ik ga Scannen naar kanalen 1/133 dan schuift de schotel helemaal Naar t westen!!!

    En kan daarna opnieuw beginnen!

    Wat gaat er fout???

  15. vreemd ik heb m echt waterpas staan, de rotor 51,x graden en de schotel toch echt op 25 graden...als ik lager of hoger schuif dan wordt t signaal slechter, en de Q% balk staat nu op 76%, meer zit er niet in schijnbaar..

     

    Ik laat de rest even zo staan tot ik wat meer weet over de instellingen op de receiver, want dat ging vanmorgen ook al niet lekker.

    :crazy:

     

    brielle
    Latitude: 51.9026°
    Longitude: 4.1637°

     

    het enige wat me niet gelukt is , om met een blokhaak en een boor de schotel recht op de rotor middenas te krijgen..Ik snap niet waarom een blokhaak daarbij van enig nut is, want wat is je referentie dan precies?? de boel staat wel recht overigens, ik heb de lasnaad op de rotor gebruikt als middenpunt. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...