Ga naar inhoud


caaij

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door caaij

  1. Hi,

    pik ben op dit moment met mijn camper op stap en ontdek dat ik ook geen Astra 3 meer heb op mijn snipe 1. Terwijl ik wel een Canal digitaal abonnement  heb. Nu ben ik 72 en las dat jij een upgrade had gegeven aan je snipe 1. Zou je mij s.v.p. willen helpen met die upgrade ik heb geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Misschien erg brutaal maar zou ik bij u langs kunnen komen met mijn apparatuur of is dat te veel gevraagd.

     

    met vr Grt.

    Frans van der Caaij

     

    op dit moment zit ik in de Achterhoek.

  2. Kan het nieuwe abonnement ook op 1 april 2016 voor € 10  ingaan of niet?

     

    Ik ga nu tot 1 april 2016 nog € 90 betalen als ik nu toch overstap dan betaal ik € 30 meer. Als ik nu niet overstap wordt ik dan voor de jaren daarna “gestraft” met een hoger bedrag omdat de aanbieding dan is vervallen.

     

    Als ik nu overstap voor € 10 dan kan het ook zijn dat ik na 1 april 2016 gewoon weer € 15,95 en/of meer moet gaan betalen .C.D.  heeft het wel  over een vaste prijs van € 10 als deze doorwerkt naar de volgende jaren dan stap ik wel over voor 1 april 2015.  Ik ben nu nog wel erg blij met mijn huidig aanbod van Set top BOX.

     

    Heeft de 2e kamer en de belangen organisaties zoals de NKC, ANWB , de NCC gewoon zitten slapen toen de wet is aangenomen met 30 verplichte zenders

×
×
  • Nieuwe aanmaken...