Ga naar inhoud


RoyvH

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RoyvH

  1. Op ‎1‎-‎7‎-‎2019 om 13:21 zei Tripleboy:

    mapje config even naar de harde schijf / stick kopiëren, kleine moeite, Backuppen is een essentie sinds tijden.

    hoi

     

    ik heb momenteel OScam draaien op mijn ds212j dit werkt perfect alleen mijn configs staan in dir.

    /volume1/@appstore/oscam/etc/

    hoe kan ik hier bij komen om deze config te kopieren voor backup voor dat ik ga update?

  2. Kan je dus het Ziggo logo niet ontvangen is je Mediabox niet geschikt en zou ik als je nog een Irdeto kaart hebt zelf een nieuwe tuner kopen en ver weg blijven van de tuners die Ziggo zelf je wilt leveren, vooral als het een Nagravision mediabox of Horizonbox betreft.

     

    Dus je wild zeggen dat het afgelopen is met de dreamboxen? Omdat ik het logo niet kan ontvangen, maar je vindt het logo wel op een andere transponder!

  3. Hoi 

    ik heb de volgende pakketten 

    TV standaard (uiteraard), Film1 in combinatie met Ziggo Sport, Fox sport en tv extra

     

    het vreems is als het ligt aan die nieuwe zender Viceland HD waarom staat er in de mail dit dan

    "Vanaf woensdag 1 maart kijk je meer zenders uit je Extra Zenderpakket alleen nog in haarscherpe HD-kwaliteit. Hiervoor heb je wel een geschikte mediabox nodig."

  4. Hoi,

     

    Ik heb zelf een DM8000 HD met OpenATV 5.3 er op met kabel scan doe ik een scan met de originele kanalen lijst dan staat 

    deze zender op kanaal 800 ook bij mijn tv in de slaapkamer zit een originele CI+ module met kaart van ziggo (niet het huur module maar oude ziggo Irdeto) op deze tv laat het logo van ziggo zich zien maar op de dreambox niet hier zit de kaart met irdeto in!

  5. Beste mede form leden,

     

    Ik kreeg vandaag een mailtje van ziggo met de volgende melding:

    Ik heb de test gedaan op kanaal 800 maar ik krijg geen logo te zien maar rechtstreeks signaal op de tv dan wel wat houd dit in is dit het einde van de eigen hardware keuzen?

     

    Bovenop de grasspriet bij het winnende doelpunt. De glitters kunnen tellen op de galajurken van tv-sterren. Vanaf woensdag 1 maart kijk je meer zenders uit je Extra Zenderpakket alleen nog in haarscherpe HD-kwaliteit. Hiervoor heb je wel een geschikte mediabox nodig.

    Nieuwe mediabox nodig?
    Met een te oude mediabox kun je vanaf bovenstaande datum bepaalde zenders uit je Extra Zenderpakket niet meer kijken. Daarom vervangen we hem graag door een nieuwe mediabox. Deze krijg je in bruikleen. De installatie? Die doe je eenvoudig zelf, maar heb je hulp nodig dan helpen we je natuurlijk. Gratis.

    Doe snel de check
    Doe de check. Heb je een mediabox in huis die te oud is? Laat het ons binnen 2 weken na ontvangst van deze e‑mail weten. Dan zorgen wij op tijd voor vervanging.
     

    chk_o.png Zap naar kanaal 800. chk_o.png Zie je een oranje scherm met ons Ziggo logo? Fijn. De mediabox is geschikt, je blijft ongestoord naar alle zenders kijken. Je hoeft niets meer te doen. chk_o.png Zie je niets op kanaal 800? Dan heb je een nieuwe mediabox nodig.

     

  6. Beste forum leden,

     

    Ik heb een vraag en hoop op goede advies

     

    Ik heb 2 tv en 1 Ziggo smartkaart deze moet ik steeds om steken van de een naar andere tv in de CI module is hier voor een makkelijke en simple oplossing ik wilde geen setopboxen plaatsen maar ik dacht aan een SmartWi v2 is dit een verstandige keus? Of werkt dit niet.

     

    Bedankt alvast voor jullie rectie en adviezen.

  7. Hoi iedereen,

     

    Wij gaan binnen kort over na de nieuwe zender aanbod door de migratie van Ziggo alleen mij vader is al een tijde geleden overgezet, nu is de vraag kan ik deze zenderlijst bij mij vader er uit halen met dreameditor en daarna bij mij in de dreambox zetten of is er verschil in frequentie wij wonen allen bij in Brabant of moet ik mij zenderlijst geheel opnieuw op bouwen zoals ik en mij vader vroeger hadden?

     

    Gr.

    En alvast bedankt

  8. Hoi iedereen,

     

    Ik heb wat problemen in de EPG lijst wanneer ik die opvraag in de dreambox.

    Ik heb er momenteel OpenPLi 4.0 laatste upgrade is 2015-02-14.

    wanneer ik de knop BOUQUET in druk krijg ik de zenderlijst te zien volgens foto 1 post-67990-0-28583400-1424031020.jpg,

    vroeger toen ik op knop INFO druk kreeg ik altijd de lijst te zien wat er nog komt op die zender volgens foto 2 post-67990-0-89559700-1424031064.jpg,

    maar nu krijg ik de info te zien van het lopende programma foto 3

    post-67990-0-04569200-1424031060.jpg

    en daarna moet ik op de gele knop drukken (Zender EPG) om de lijst te zien wat er nog komt op de tv volgens foto 2.

     

    Weten jullie hoe ik dit kan op lossen ik kan natuurlijk een ouder image flashe das natuurlijk een mogelijkheid of zie ik iets over mijn hoofd.

  9. Hoi Iedereen

     

    Ik heb zelf een DM8000 waarvan de laatste paar dagen Film1 Action stoort veel blokken in beeld dit heb ik ook bij de tv van mijn slaapkamer daar zit rechtstreeks de CI module in de tv.

    Ook als ik de CI module in mijn tv steek die beneden staat bij mijn dreambox dan stoort die niet ook al zit deze door gelust via de dreambox.

     

    Ik ben zelf elektrischen en heb mijn bekabeling na gekeken alles zit goed en geen rare dingen.

    Heb er geen versterker tussen zitten dit is niet nodig in de meterkast zit een 6 voudige coax splitter zonder verschillende dB remmers op de uitgaande kanalen.

     

    Graag hoor ik jullie tips en truuks om dit op te lossen, of heeft dit te maken met de fusie van Ziggo en UPC?

     

  10. Hoi,

     

    Ik heb een vraag kan ik de knop Menu of de instellingen blokkeren zodat dit niet gewijzigd kan worden.

    ik heb namelijk kleine kinderen die graag op allen knoppen wil drukken zodat ik al een paar keer heb gehad dat mijn instellingen waren veranderd AV b.v. of de Skin

     

    Momenteel draai ik OpenPli 4 op mijn dreambox 8000

     

    Alvast bedankt!

  11. Na mij weten heeft Ziggo zijn regio frequentie van 365 verandert naar 474 maar netwerk ID is nog steeds 1111 ik kreeg het eerst ook niet aan de gang maar als ik bij plugin onder picons de regio picons download zoals ik Ziggo regio 1111 en daarna met dreameditor de picons er op nieuw in zet doen ze het bij mij. als ik de plugin niet download krijg ik de picons ook niet aan de gang ik vermoet bij installatie bij de plugin dat er ergens een commando of link wordt geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...