Ga naar inhoud


leek

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door leek

  1. Heel erg bedankt voor al deze informatie.

     

    Als ik een aansluiting zou willen om te kijken en een om op te nemen wat heb ik daar dan extra voor nodig? Moet er dan een tweede kabel getrokken worden van de decoder naar de schotel?

     

    Als ik de schotel koop zal er uiteraard een  beugel op zitten voor een enkele LNB. Wat voor dubbele beugel moet ik dan kopen? Hebben ze die ook in die winkel? Wat is de hartafstand tussen de twee LNB's en hoe en hoeveel moeten ze gedraaid worden?

  2. Super! Hier kan ik wat mee.

     

    Nog een vraagje: wat is het adres van die winkel in Cartagena? Verkopen ze daar ook de LNB die je bedoeld? En zo niet waar dan wel?

    Als ik twee Inverto Black Ultra LNB's monteer hoe sluit ik dit aan met mijn enkele Coax kabel?

    Aan deze vraag zie je wel waar mijn psuedoniem op slaat, ik BEN een leek op dit gebied.

     

    Waar woon je? In Cartagena?

  3. In woon al bijna 10 jaar in Spanje en ontvang al net zo lang Canal Digitaal Via Astra 1 met een simpele 54 cm schotel en een enkele LNB. Enige tijd geleden ben ik overgestapt op het HD pakket en kreeg ik een nieuwe decoder en een duo LNB.

    Deze LNB op de schotel geplaatst levert niet het verwachte resultaat. Als de Astra 1 kop in de klem zit ontvang ik Astra 1 en als de Astra 3 kop in de klem zit ontvang ik alleen Astra 3.

    Toen ben ik gaan zoeken op Internet en hoe meer ik lees hoe verwarrender het allemaal word. De Triax 64 word aanbevolen maar ergens anders lees ik dat ik een schotel van tenminste 80 cm moet heben, maar dan werkt mijn duo LNB niet!

    Goede raad is duur, of toch niet?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...