Ga naar inhoud


Ed-Raket

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ed-Raket

  1. Maaaar, pas op, er zijn ook kinderen die wat problemen hebben met het bedienen van de wasmachine dus ook weer niet al te licht opvatten.

    Vooraf even goed inlezen plus de instructies volgen en dan moet het haast wel lukken.

    Dank je, zal vast wel goed komen! (en de wasmachine blijf ik bij uit de buurt... :whistle: )

  2. het fabrieks OS (so to speak) kan ook aangepast worden voor plugins en addons, maar dat kost je een hoop linux kennis

    de genoemde images hebben die aanpassingen reeds voorzien en je kunt erg makkelijk uitbreiden, via feed installatie en menu instellingen.

     

    doe dat flashen nu maar, is 10 euro niks meer ? is voor mij twee dagen eten.

     

    ciao

    Ok, het is een aangepaste versie (shell) dus... en met de instructies en bestand hierboven kan een kind de was doen, en stop ik dat tientje maar extra in de harde schijf :D

  3. Iedereen alvast bedankt voor de antwoorden, het is zeer positief dat ik geen extra CAM nodig heb, en dat er bij opnemen automatisch gedecodeerd wordt!

     

    en qua OpenPli, ik begrijp dat dat een ander besturingssysteem is voor de decoder? (bedankt voor de bestanden en instructies, hiermee kan ik dit zelf i.d.d. ;) ) maar wat mij nog niet duidelijk is zijn de voordelen ten opzichte van de "fabrieks" OS?

  4. Even een paar vraagjes over deze decoder, waar de vele gebruikers hier vast wel antwoord op hebben ;)

     

     

    1. Heb ik voor canaal digitaal een aparte (duo)cam nodig?

     

    2. Zijn de opnames een beetje handig te decoderen op de harddisk?

     

    3. Ik kan bij bestelling (***geen-reclame***) voor een tientje "open pli" laten programmeren.... wat is dat?

     

     

    Bij voorbaat dank!

     

  5. Al hebben wij eerder wel TV gekeken via CD met een Pace Puma en een Topfield, Nu kijken al weer een paar jaar naar digitenne met een antieke (haperende) TF5300K. Nu begint de TF aan zijn eind te geraken, en lonkt de schotel toch wel weer door zenderaanbod, HD kwaliteit, en ZELFS opnamemogelijkheid voor ons in de polder... ;)

    Nu zoek ik dus een PVR (opnemen) en een twin-tuner voor opnemen en ander kanaal kunnen kijken, en sprong de "Golden Media Spark Triplex" in het oog door de bijzonder sympathieke prijs. In principe heb ik geen "triple" tuner nodig (kabel aansluiting kan je hier wel shaken ;)) maar dat maakt vast niet uit.... toch?

     

    Goed, to de point... vraag= Is deze "spark triplex" geschikt voor iemand die gewoon simpelweg tv wil kijken? ik wil best eens een firmware verversen, of een satlijst opnieuw inladen... maar kan ik daar mee toe? Ik heb geen zin om iedere week alles aan te moeten passen, of een "Linux hacker helplijn" te raadplegen om de boel aan de praat te houden... en kan ik hier direct het CD kaartje in kwijt, of heb ik dan nog een CAM bij nodig? 

     

    Graag wat advies, ik ben er al een tijdje uit en lees hier en daar wel over "bagger" PVR's (lees: onbetrouwbaar) maar weet even niet wat wijsheid is...

     

    Oh Ja, ik heb weer zo'n "decodeer" dejavu... kan dit misschien geautomatiseerd worden?

     

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...