Ga naar inhoud


natte

Lid
  • Items

    305
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door natte

  1. Jongens goed nieuws juist bevestiging gehad klanrendienst film1. Via tv provider is inderdaad al mogelijk. En woensdag gaan we meer vernemen ik hoop ook de 7 andere hd kanalen erbij. Docu hd hebben we al. Ze hebben er nog 7 anderen. Volg hen al jaren. Ze zijn echt goed zn zitten in 42 landen. Toch niet mis. Ook nog even melden dat de je de films mits  abo al bij cd app. Ook nog even melden dat de canaal digitaal collectie ook gevoelig verbeterd is. Geef ze een kans en degene die willen nemen het. Voor mij is dat hobby mag geld kosten. Als je alleen voot tv doet begrijp ik julle kritiek . Ieder zijn meute op zijn vlaams

  2. Ik heb dit zo al lang koop een lg tv en downloaded de tv app cd en je hebt ook alles. Sluit de sat achteraan en lees hun volgorde in voor de fta zenders en wijzig volgorde. Mijn cd box staat nu op zolder. Daarna verander je perfect naar belgie volgens europese wet mag je streamen perfect legaal. Ik betaal abbo en wat leuk is de tv app neemt je tv volledig over. Ik heb telenet ci voor de belgische kanalen. Zelfs videoland werkt goed. Alleen film1 weggevallen maar daar heb ik play more en betv voor. 

  3. Op 2-8-2019 om 16:49 zei de vrije fries:

    M7 Group  | 23,5° Oost:

     

    nieuwe zender beschikbaar voor o.a. canal digitaal en TV Vlaanderen.

    De start van Love Nature HD  is gepland voor 15.8.2019.

    M7 Group zal Love Nature HD distribueren naar klanten in de Benelux (Canal Digitaal, TV Vlaanderen) en in Tsjechië en Slowakije (Skylink) voor DTH, evenals voor televisie-exploitanten die ervoor kiezen om Love Nature HD in hun aanbod op te nemen. De operator heeft drie Love Nature HD-programmaposities gecreëerd.

     Love Nature HD CZ zal DTH bedienen in Tsjechië en Slowakije, Love Nature BNL voor klanten in de Benelux en Love Nature HD INT voor internationale distributie. 

     

    CHANNEL
    Name: "Love Nature HD BNL" Provider: "M7 Group"
    TRANSPONDER
    12090, V, 29900 8PSK FEC 2/3 
    23.5°E (0235 - Astra 3B)
    IDs
    NetwordID: 3 TransponderID: 3220 ServiceID: 795
    PIDs
    Video: 7361(H.264) Audio: 7362 - eng
    PCR: 7361 PMT: 7380 Teletext: 7369

     

    CHANNEL
    Name: "Love Nature HD CZ" Provider: "M7 Group"
    TRANSPONDER
    12090, V, 29900 8PSK FEC 2/3 
    23.5°E (0235 - Astra 3B)
    IDs
    NetwordID: 3 TransponderID: 3220 ServiceID: 783
    PIDs
    Video: 7361(H.264) Audio: 7362 - eng
    PCR: 7361 PMT: 7326 Teletext: 0

     

    CHANNEL
    Name: "Love Nature HD INT" Provider: "M7 Group"
    TRANSPONDER
    12090, V, 29900 8PSK FEC 2/3 
    23.5°E (0235 - Astra 3B)
    IDs
    NetwordID: 3 TransponderID: 3220 ServiceID: 794
    PIDs
    Video: 7361(H.264) Audio: 7362 - eng
    PCR: 7361 PMT: 7360 Teletext: 7369

     

     

    Duidelijke info  bedankt

  4. 5 uur geleden zei Tonskidutch:

    ik noem het zever om de tijd te vullen

    want het is ook gebleken dat het taktiek was bij joyne, ziggo en bij kpn met die "FOX goden" en ook tot dat de programma inhoud bekend is en er een vast akkoord bestaat over wat de prijs moet zijn voor doorgifte van de zenders

    CanalDIGITAAL is gewoon laat en dat is normaal omdat ze als doorgeefluik van M7 geen 1op1 zeggingschap hebben met FOX over de kosten van doorgifte

     

    dus dat cadeauTJE is zoals er ook duidelijk staat tijdelijk

     

    wellicht tot men tot een beter plan heeft uitgewerkt voor de klant

     

    Prima toch positieve jongens hier i like it

  5. Ik vind dit wel raar. Film1 verdwijnt en heel nederland op zijn kop. Schaf cd enzovoort ook maar af. Film1 lomt erbij in nieuw pakske weer bakken kritiek. Ik ben wel altijd tevreden geweest  van film1. Goede aanvulling op netflux play mire en videoland en andere. Degene die willen nemen het. Degene die het niet willen. Ook alle respect  voor. Maar spuw aub je gal niet meer uit. Komaan mannen. Er is nog nooit zoveel digitale aanbod geweest. Respecteer elkaars keuze. Filmbox heeft zeer leuke en vooral hoge hd kwaliteit in streaming. Laat isp maar komen. Wij belgen zijn iets bescheidener en genieten er met volle teugen van. 

  6. Ach, het is toch hetzelfde als met een abonnement op een tijdschrift. Ben je trouwe klant betaal je de maximale prijs. Ik onderhandel ieder jaar over het verlengen van het abonnement op het tijdschrift, en sleep er altijd wel 2 tot 4 nummers gratis en en een korting van 20% uit... Gaan ze er niet in mee, zeg ik op, en 2 weken later ligt er een aanbod op de mat.

    Als je niet reageert betaal je meestal te veel. 

     

    Blijft de vraag of je überhaupt Nederlandse tv nodig hebt...  in mijn ogen niet, ik vind het het geld niet waard... maar alles is een eigen keuze.

    nou ik vind nederlandse tv wel leuk leuker dan vlaamse

  7. Nee heel het sateliet gedoe gaat buiten, hebben genoeg aan het kabelabbonement, keken toch ook maar enkele zenders van het TV Vlaanderen Basic+ pakket.

     

     

    Zal de Rebox 9000 met schotel en twin lnb en TV Vlaanderen kaartje wel kunnen verkopen zekers?

     

     

    Hoop maar dat het beeld van Telenet TV even goed is dan van TV Vlaanderen, en niet slechter  :(

    beste waaroom neem je niet beiden ik neem bijvoorneeld telenetabonnement totaal met cd tophd en goede aanvullingen van elkaar

×
×
  • Nieuwe aanmaken...