Ga naar inhoud


DonTon

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DonTon

  1. Het is inderdaad een vaste installatie maar had helemaal geen signaal ook FTA. Nu gelijk de hele installatie vervangen was erg slecht door de zeewind. Eerst een proefopstelling gemaakt. Helaas zonder waterpas. Het lukte na veel geduld de CD lijst te laden. Echter bij het plaatsen aan de gevel zit ik er toch te veel naast. De marges zijn erg klein dat weet ik. Met de analoge ontvanger was dat veel makkelijker. Ik heb wat goede tips gekregen en ik weet nu waar ik op moet letten. Bedankt morgen is er weer een dag.

  2. Bij terugkeer naar Spanje geen signaal meer op TV met DVB S2.  Dual LMB 19/23 Oost Met signaal zoeker en kompas de richting gezocht. Ik ontving een krachtig signaal, echter géén beeld. Nu zenders zoeken met "alle satellieten en alle kanalen" instellingen. Nu vond ik veel kanalen op de  Astra 19.2 oost, allen in SD  Op 23.2 echter niets. Als hij inderdaad de Astra ontvangt zou hij de Canal Digitaal zenders moeten laden maar nee dus. Moet ik bij een dual LMB de 23.2 soms afplakken zodat ik het signaal op de goede LMB krijg?  Wie weet raad?  Het Spaanse commentaar lijkt wel een radio verslag en dan heb ik het nog niet over de manier hoe ze de namen uitspreken. HELP !

    • Like 1
  3. Deze storing ben ik nog niet tegengekomen. De HD zenders o.a. NPO 1,2,3, rtl 4,5,7,8. Hebben géén geluid. Andere HD zenders wel. Heb mijn vu+ opnieuw gestart, kaart gewisseld en witte CD modul geprobeerd. Volgens de zenderlijst de transponder handmatig geladen, maar zie géén audio instellingen. Meer kontrole mogelijkheden heb ik hier in Spanje niet. Ben veroordeeld aan CD. Is er nog hoop?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...