Ga naar inhoud


EllenAnn

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door EllenAnn

  1. Heb om satellietontvangst van de Astra 1 en 3 te krijgen, een schotel Triax 110 , een flexiblock feedholder voor 2 lnb's , een diseqc en 2 losse lnb's gekocht.

    De vraag is nu , op welke afstand moeten de lnb's op die feedholder geplaatst worden, schaalverdeling 0 - 17. Bovendien kan de rails in de flexiblock 3 gr.+ en 3 gr. -ingesteld worden.Er zit een lijstje bij van Triax , doch daar wordt Spanje niet genoemd. Hopelijk kan iemand ons verder helpen

  2. Beste moderator,

    Kan nu even niet meer volgen wat er aan de hand is. Heb op een vraag van Sprietje geantwoord, hij was even verward met de andere vragensteller Rickb . Misschien als je aggressief vragen stelt, je dan de overhand hebt. Ik heb gemeld aan Sprietje, dat ik wel af zou wachten of hij nog verdere info voor me heeft, omdat het me vervelend lijkt, twee verhalen door elkaar te moeten beantwoorden. Dat lijkt me niet voor een waarschuwing in aanmerking te komen. Ik wil graag fatsoenlijk blijven en niet door elkaar te schrijven

  3. Ben nieuw op dit forum en misschien is deze vraag al vele malen gesteld, maar voor ons nieuw.

     

    We zijn in de winter in Spanje, omgeving Malaga en hebben vorige keer geprobeerd met een duo lnb, de astra 19.1 en 23.5 te ontvangen. Alleen de 19.1 is gelukt.

    We hebben een ronde schotel van 80 cm doorsnee.

    We hebben gehoord dat een ovale schotel met twee lnb's wel lukt, maar is er niemand die het echt weet, hoe het zit. Het is moeilijk hier achter te komen, daar we seeds andere verhalen horen.

    Hebben nu een HD ontvanger en willen dus ook de zenders op 23,5 ontvangen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...