Ga naar inhoud


RickB

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RickB

  1. ik hoef Joyne toch niet te combineren met 19.2 - 28.2 en 23.5?

    Ik heb pas de tweede kaart van CD opgezegd omdat mijn ontvanger stuk ging en dat doe ik nu via de app en chrome cast.

    Als Joyne geen app heeft dan wordt dat moeilijk.

    Of ik ga naar Joyne en de kosten is een nieuwe ontvanger of ik blijf bij CD en de kosten zijn een extra Fox pakket

  2. Ik woon in Spanje en kijk tv via CD. Nu denk ik er over om Joyne te nemen.  Meer omdat de betere voetbalwedstrijden op Fox 2 worden uitgezonden en CD steeds duurder wordt.

    Fox 2 is bij Joyne beduidend goedkoper. Maar door dit forum zie ik door de bomen het bos niet meer.

    Gaat Joyne wel door?

    Heeft het wel beter beeld en geluid zoals ze beweren?

    Heeft Joyne ook een app?

    Doe ik er goed aan om over te stappen?

     

  3. Nee hij wil maar 1 ontvanger aansluiten. Bedankt voor alle uitleg. Hij gaat een disecq switch kopen en 2 schotels aansluiten. Maakt het nog uit wat voor een lnb nodig is of kan hij het af met degene die hij al heeft. Hij heeft een enkele lnb die hij had voor astra1 op een 80 cm schotel , deze willen we dan op 100 cm schotel zetten voor astra1 En een duoblock die hij heeft voor de 80 cm, die we gaan gebruiken voor astra3 op de 80 cm schotel.

  4. @ceesv, bedankt voor je antwoord. Werkt zo'n disecq schakelaar automatisch of moet je hem handmatig omzetten als je de andere schotel wilt gebruiken.

     

    Aan een schotel van 60 cm heb je inderdaad genoeg voor alleen de astra1 maar bij veel regen en wind erg gevoelig daarom hebben alle nederlanders in dit gebied een 80 cm schotel genomen. Alleen toen ging canal digitaal alles omzetten naar astra3. Namen we allemaal een duoblock wat betekende dat bij veel regen en wind 1 van de koppen weer erg gevoelig is en daarom willen we kijken of een grotere schotel beter is als je beiden astras goed wil ontvangen. Voor mijzelf maakt het niet uit. Ik vind de zenders op astra3 voldoende maar voor mijn vriend die wil BV ook de duitse zenders ontvangen.

  5. @ ceesv als je niet goed kan lezen en ergens geen verstand van hebt moet je ook geen antwoord geven.  Waarom begrijpt Sprietje de vraag wel en geeft een goed antwoord waar ik wat mee kan.

    @sprietje, stel ik zou 2 schotels ( eentje 19,2 en de andere 23,5) willen hoe zou ik dan de aansluiting van die 2 schotels op mijn sat801 m7 moeten doen? Heb ik dan een soort schakelkastje nodig? Hoe werkt dat dan?

  6. Het blijkt nogal moeilijk om een antwoord op mijn vraag te krijgen.

    Het is inderdaad Benimarfull in spanje. Hij wil OOK de duitse zenders ontvangen maar ook bv eurosport 2. Hij wil een betere ontvangst van astra1 en dat wil hij bereiken met een grotere schotel en vraagt daarom welke lnb nodig is voor de schotel die hij al heeft.

    Maar als jullie mijn vraag kunnen veranderen haal deze hele vraag dan ook maar uit deze forum.

    ik zoek het verder zelf wel uit.

  7. Ik weet niet wie mijn kop veranderd heeft van "welke lnb voor schotel" naar "Welke lnb voor ontvangst duitse zenders in spanje" maar dat was niet mijn vraag.

    Ik wil een betere ontvangst van astra1 met een 1 meter schotel. Met een schotel van 80 cm heb ik perfekt  ontvangst met de astra3 maar ik wil ook goed ontvangst op astra1. Dus denk ik dat dat met een 100 cm schotel wel lukt en daar heb ik een lnb kop voor nodig. Wie kan mij helpen welke kop ik moet kopen.

    De schotel is merkloos.

    Van boven naar beneden meet hij 103 (98) cm en van links naar rechts 95 (90) cm. De maat van de bevestiging tot ongeveer op 2/3 van schotel is 80 cm.

    wie kan mij helpen.

  8. Bij een vriend hier in spanje heb ik de kop 23,5 astra 3 in het centrum gezet en de schotel 6 graden gedraait en 2 graden gekanteld. Nu heeft de astra 3 perfekt ontvangst maar astra 1 niet. Bij mij heb ik het ook gedaan. Astra3 perfekt en astra1 net aan ontvangst maar dat maakt mij eigenlijk niet uit. Mijn vriend wil wel ook astra1 goed ontvangen omdat hij graag naar de duitse zenders kijkt. Hij heeft een 80 cm schotel maar heeft ook een 1 meter schotel alleen nog geen kop. Kan iemand mij zeggen welke kop hij moet kopen.


    De schotel is merkloos.


    Van boven naar beneden meet hij 103 (98) cm en van links naar rechts 95 (90) cm. De maat van de bevestiging tot ongeveer op 2/3 van schotel is 80 cm.


    wie kan mij helpen.


  9. Bij een vriend hier in spanje heb ik de kop 23,5 astra 3 in het centrum gezet en de schotel 6 graden gedraait en 2 graden gekanteld. Nu heeft de astra 3 perfekt ontvangst maar astra 1 niet. Bij mij heb ik het ook gedaan. Astra3 perfekt en astra1 net aan ontvangst maar dat maakt mij eigenlijk niet uit. Mijn vriend wil wel ook astra1 goed ontvangen omdat hij graag naar de duitse zenders kijkt. Hij heeft een 80 cm schotel maar heeft ook een 1 meter schotel alleen nog geen kop. Kan iemand mij zeggen welke kop hij moet kopen.

    De schotel is merkloos.

    Van boven naar beneden meet hij 103 (98) cm en van links naar rechts 95 (90) cm. De maat van de bevestiging tot ongeveer op 2/3 van schotel is 80 cm.

    wie kan mij helpen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...