Ga naar inhoud


RKrijnen

Lid
  • Items

    129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RKrijnen

  1. Even zoeken op Fuba daa850, dan komt U mijn topic tegen over wat U wilt. Het kan wel maar de hele schotel moet kantelen en er zijn 2 Alps lnb 's nodig (werken ook perfect, dus niets aan de hand ).

    Het is goed te doen, werkt hier ook probleemloos. Alleen had ik wat moeite met uitrichten door een minder handige satfinder maar daar kan de schotel niets aan doen.

  2. Wij hebben op kantoor zo'n Ikea ding, dat bovenrek is zo slecht ontworpen dat er weinig in kan, en niet schuin genoeg, of het valt om. Nooit gedacht dat een vaatwasser zo onhandig kon zijn. Onding.

     

    Ik zou gewoon de Miele houden en een zwaar programma gebruiken, gaat ie toch weg: neem een Bosch of Siemens altijd goed.

  3. Hij heeft toch ook een 55 programma? Ik zou kijken hoe dat werkt en hoe lang. Misschien is er een programma wat in de PRAKTIJK wel werkt. Het lijkt mij sterk dat dit een slechte vaatwasser is. Een Bosch aanschaffen kan altijd nog als het echt niet werkbaar blijkt.

    Bij onze Bosch duurt eco 3 uur en 70 2.15 uur.

  4. Als de machine op automaat staat kiest hij waarschijnlijk een lage temperatuur, door gebrek aan warmte kan het niet drogen. Probeer het eco of het intensief programma eens om te kijken of dat beter droogt. Dat het automaat programma lang duurt zal wel zijn om te zorgen dat alles schoon wordt, dit lukt ook met het eco programma. Probeer het eens.

  5. Ja dat klopt, ik had het er ook bijgezet, maar die text was weg. Wat ik wilde zeggen is dat ik met de Alps op 23gr 16.2db sterkte haal op de ontvanger, op de 28gr ook 16.2db met een inverto. Kortom, die smalle Alps is niet echt een probleem blijkt in de praktijk.

  6. Ik dacht bij ons op kantoor ook slim te zijn, de fm stoorde dus een Technisat dab 100 aan de stereo gehangen. Maar omdat het digitaal is stoort ie niet: hij valt uit...

     

    dus vorige week stond ik alsnog met een zelfbouw antenne te klooien om de error rate naar beneden te krijgen.

    De ontvanger 3 meter verplaatsen in combinatie met de zelfbouw antenne was de oplossing, wat dat aangaat is het net fm...

     

    Die antenne is gewoon een coaxkabel zoals drZ heeft.

  7. Ik heb bij mijn vader een Sab titan3 weg gezet, werkt al maanden prima op ziggo kabel. (moet de schotel voor fta nog ophangen).

    Simpel apparaat en goed te begrijpen, zeker voor het geld. Tuurlijk heb je met een Enigma2 ontvanger handige extra's die het gebruik vereenvoudigen, maar die zijn duurder.

  8. Weer een kromme wassen neus eu regel....

     

    Een klant van mij had 2 jaar terug een nieuw reclame bord, met subsidie omdat het led was, ze kregen bijna geld toe, het oude bord hing ineens op de loods verderop.

     

    Toen ik een jaar of 14 terug nog witgoed verkocht was het hoogste vermogen 1400 watt. Ik denk ook dat die vermogens zo hoog zijn omdat het verkoopt, en omdat het een compensatie is voor een structurele ontwerpfout in slede stofzuigers. Een ketel stofzuiger werkt veel efficiënter.

  9. Ja, er is een dvb-t hd ontvanger voor in de auto, kost €270 inclusief 2 actieve antennes. het is de bedoeling dat je een antenne op het voorraam plaatst en de andere in de andere hoek van de auto ( achterin dus) ten behoeven van de ontvangst. dit zou moeten werken rijdende weg tot 140 km per uur. hij heeft ook een conax kaartlezer. het is een inbouw tuner, dus geen plug&pray oplossing.

  10. En, 2 jaar geleden was bellen met een vaste lijn ongeveer €0,025 pm nu is dat €0.09 pm. Vaak vel je dus met je mobiel goedkoper dan met de vaste lijn.

     

    vaak is een abonnement, zoals Gerrit al aangaf, goedkoper per jaar omdat je meestal na 6 maanden moet opwaarderen.

  11. De ontvanger is vorige week terug gekomen, en nu werkt de Usb wel gewoon. Toen ik de stick bedoeld voor de timeshift er in zette,melde hij gelijk dat er niets op stond, terwijl er eerst geen enkele reactie was.

     

    Updaten nog niet gedaan, hij werkt en we hebben beeld, updaten komt nog wel. Dit is een stuk beter dan die crappy cisco kabeldoos. Wij zijn blij ( ja ook de rest van het gezin!).

  12. Nee, van de hockey merk je niks.

    Bij voetbal kun je de score bijhouden aan de hand van de herrie tijdens de wedstrijd.

     

    En ook na de wedstrijd bleef het nog lang onrustig.

     

    En het ergste nog, zit ik mijn favoriete tv programma te kijken, stopt het ineens tijdens de rust, komen er ineens halfnaakte dames in beeld...ook dat nog.

  13. Dus met lnb 3 ontvangt U Engelse zenders van 28.2? Dat zou lnb 1 moeten zijn die dat ontvangt, op lnb 3 moet Astra1 (19gr) dus de Duitse zenders moeten zijn.

    De rail blijft recht ten opzichte van de schotel, bij deze schotel kantelt heel de schotel mee, met als resultaat dat lnb nummer 1 hoger staat ten opzichte van lnb nummer 4.

    Nu heb ik zelf geen e85 schotel, en ik weet niet hoeveel graden het gekanteld moet worden, maar het lijkt mij handig om eerst de goede sateliet met de goede lnb te ontvangen en van daaruit verder te werken.

  14. Als U met een lnb uitricht, bijvoorbeeld op Astra 1, ontvangt U dan ook de zenders (in dit geval veel Duitse) van de Astra 1. Toen ik aan het tobben was vond ik van alles, maar had ik ineens Engelse zenders, dus dat was niet goed ( Astra 3) . Het is natuurlijk handig om te weten of dat al goed gaat. Als U een zender heeft kunt U op kingofsat opzoeken of U op de juiste satteliet zit. Verder vraag ik mij af of de schotel schuinstand goed staat, als ik de foto's bekijk heb ik het idee dat de Lnb voor Astra 28gr lager staat dan de rest, en die moet juist het hoogste staan.

  15. Het is om aan te geven dat het degelijk spul is, en aangezien op en andere degelijke Duitse schotel maar 15 jaar garantie zit is dit de overtreffende trap. Kan mij niet voorstellen dat je die garantie ooit nodig hebt, afgezien dat die van mij toch een productiefoutje had, ( stom schroefje waardoor de reflektor niet vast kon, en ook nooit meer er af...) maar dat merk je direct en niet na 10 jaar.

  16. Wat een lef om met zo'n snelheid over kruisingen te vliegen. In het filmpje zie je duidelijk dat er veel mensen zijn die niet snappen dat ze opzij moeten, hoewel er voor het overige verkeer ook nauwelijks tijd is om te reageren.

     

    Gang is alles en remmen is angst zeggen we hier altijd, maar deze motoragent kent geen angst.

  17. Ja heel zeker, apparaat stond nog los op de kast. Maar omdat de usb poorten geen enkele stick zagen, op de sticks geen lampje ging knipperen en de poorten geen spanning gaven, heb ik hem al terug gestuurd voor garantie.

     

    Als ie terug is en het werkt dan meld ik het hier wel.

     

    Iedereen nogmaals dank voor het mee denken.

  18. Ik probeerde ook Astra 3 te vinden met mijn satfinder, uiteindelijk heb ik de shotel met een kop rechtstreeks op de ontvanger aangesloten maar nu de ontvanger met een tv bij de schotel gezet, signaal meter van de ontvanger aan gezet en binnen 2 minuten volle bak.

     

    Toen de rest erbij gezet.

     

    Het is wat omslachtig maar het werkte wel perfect en snel. Zie ook mijn topic van 2 weken terug hierover.

     

    Gelukkig had Sprietje de afstanden al uitgerekend zodat het nog makkelijker ging.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...