Ga naar inhoud


prowling

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door prowling

  1. Hello satters!

     

    ik heb al geruime tijd het probleem dat ik niet meer kan streamen van mijn box. Ik krijg steeds foutmeldingen dat de video niet afgespeeld kan worden. Deze krijg ik in verschillende apps en programma's, van vlc (zowel op de pc als op android) tot MX player. Gek is dat het wel gewerkt heeft in het verleden!

    Ik heb ook al diverse clients geprobeerd als Vuplayer, Dreamdroid, androiddreamer, maar ook de openwebif. 

    Heeft iemand enig idee wat hier de oorzaak van kan zijn? OF heeft iemand anders dit probleem ook?

     

     

     

     

  2. iedere dag houd ik mijn 'moederlijst' bij. Pas als er voldoende mutaties zijn of mutaties die voor het gebied NL+B essentieel zijn komt er een nieuwe lijst uit. Dat is weer extra werk dus: liever niet dan wel. Zeker niet om de drie dagen.

    Dagelijks zijn er buiten 13/19/23/28 ook veel wijzigingen. Deze zitten in de 'rotatinglijst'. Langer dan 2 a 3 weken geen nieuwe lijst is voor deze gebruikers niet fijn. Vandaar dat ik ook weer niet te lang kan wachten.

     

    Maar Mimisiku: als je het teveel werk vindt... zet de setting via plugins in je receiver en bij een software-update krijg je automatisch/gratis de nieuwe versie!

    Dat lijkt mij ontzettend handig, alleen vraag ik me af hoe ik dit kan doen? Ik zie in mijn plugins geen hanssettings staan? Ik heb de image HDMU

  3. Ik vind het zelf een prima initiatief van de EU. Alle weerstand die een aanbieder kan hebben is juist de reden dat het gebeurt. Door de markt open te gooien komt er meer keuzevrijheid voor de consument om een eigen aanbieder te kiezen. Wat reclames e.d. betreft kunnen aanbieders prima de reclame aanpassen om het lokaal interessant genoeg te maken voor adverteerders. Bij discovery channel hebben ze dit toch ook goed gedaan? Ze zullen in het geval van sattv wel een plekje moeten zien te bemachtigen op de te ontvangen sat. Maar ja dat zoeken ze maar lekker uit.

  4. Europa neemt regiorestricties betaalkanalen onder de loep

    Door Joost Schellevisdinsdag 14 januari 2014 08:00reacties: 95, views: 12.906 • Feedback

    De Europese Commissie start een onderzoek naar de licenties tussen filmstudio's en betaalkanalen. Mogelijk is er sprake van concurrentievervalsing. Licenties worden meestal op basis van zogenoemde territoriale exclusiviteit afgesloten.

    Makers van films en series sluiten deals met betaalzenders meestal op basis van territoriale exclusiviteit, wat betekent dat de betaalzender de enige is die in een bepaald land de film of serie mag uitzenden. Dat betekent echter wel dat de betaalzender voor kijkers in andere landen ontoegankelijk kan worden, en dat is waar de Europese Commissie zich aan ergert.

    "Als ik in België woon en ik wil mezelf abonneren op een Spaanse tv-service, lukt dat niet als er absolute territoriale exclusiviteit is", aldus Eurocommissaris Joaquín Almunia van mededinging. Ook ergert Almunia zich er aan dat content soms ontoegankelijk wordt als een EU-burger naar een andere lidstaat reist. "Als je betaalt voor een tv-dienst in Duitsland en je gaat naar Italië op vakantie, dan kan het zijn dat je een film niet kunt zien." De Europese Commissie stelt dat het studio's echter niet wil dwingen pan-Europese licenties te verstrekken.

    Specifiek legt het mededingingsonderzoek zich toe op vijf grote filmstudio's, waaronder 21st Century Fox, Warner Bros. en Sony, en de deals die ze sloten met Sky en Canal Plus. De voormalige tak van Canal+, dat sinds 2005 in handen is van UPC en is omgedoopt tot Film1, wordt niet onderzocht. Desondanks kan het onderzoek ook voor Nederlanders gevolgen hebben: als de Europese Commissie regiorestricties uitbant, treft dat ook Nederlandse betaalzenders. Bovendien zou dat ook gevolgen kunnen hebben voor videostreamingdiensten als Netflix, die eveneens deals op basis van territoriale exclusiviteit afsluiten.

    In 2011 oordeelde het Europese Hof van Justitie dat territoriale exclusiviteit in het Engelse voetbal concurrentie tussen tv-zenders belemmert en de markt opdeelt langs de grenzen van EU-lidstaten. De Commissie wil dat nu doortrekken naar films.

  5. Tja dan had je je eerst beter in de specs moeten verdiepen. ik heb component vanuit mijn ET9500 op de Slingbox aangesloten en dan heb je ook HD content..

     

    Gelukkig had ik dat ook gedaan en heb ik vandaag ook mijn hdmi--ypbpr converter ontvangen, maar nu werkt dat ding weer niet goed (beeld naar links verschoven, en noise in het beeld, ondanks ofc koper kabels). Heb maar vast een support ticket gemaakt richting de leverancier van die converter....

  6. tja, ik kijk meestal maar naar enkele zenders, ga dus niet zo vaak zappen dus voor mij geen struikelblok, voor 50 euro goede full screen kwaliteir, zelfs op een 60" wat niet van de app op een iphone of ipad kan gezegd worden......en dat d-link de boel niet meer ondersteund, daar lig ik echt niet wakker van ...

    Heb de boxee 2de hands enkel gekocht als ontvanger voor de slingbox dus de andere funcionaliteiten intereseren me niet echt, heb tevens ook nog een apple tv,  uw opmerken gelden ook daar, ligt ook in een hoekje gesmeten.....

    Heeft die Boxee ook scart output?

  7. Dan heb je er idd.2 nodig maar dan zou ik geen Slingbox nemen maar de Vulkano Lava die kun je ook als catcher gebruiken als je er 2 hebt, bij Slingbox moet je er voor een catcher duur aan. Die vindt je 2e hands bijna niet te koop, ik ben erg te spreken over de Slingbox en zijn mogelijkheden, ik kijk dagelijks op mijn Samsung telefoon naar mijn satelliet ontvanger thuis.

    ja ik had die vulkanos al op het oog.  Pakt die slingbox ook gelijk je boeketlijst? 

     

    helaas moet ik er wel 2 hebben :(, wordt waarschijnlijk toch weer een dure grap zo aan het eind van het jaar.

  8. Nou gratis zijn ze zeker niet maar je zult vast de fta dvb-c zenders bedoelen, en bij Ziggo zijn ze niet eens fta dan alleen de regionalen en NED1. En een Slingbox werkt hier voortreffelijk, gekocht voor 40 euro.

    ja bij UPC zijn er meer zenders beschikbaar. ned1,2,3 en rtl5 geloof ik ook nog, plus de regionalen. Maar op zich is dat niet zo belangrijk.

     

    Maar heb je de slingbox dan ook in gebruik om op meerdere plekken in huis tv te kijken? heb je er dan 2 nodig? zo een slingbox heeft sterke voordelen ivm transcoding denk ik en 40 euro is een mooi bedrag! 

  9. Heb geen ervaring met partnerbox (weet eerlijk gezegd niet eens wat het inhoudt), dus kan ik je daar helaas geen antwoord op geven :(

    partnerbox is een plugin die streaming mogelijke maakt tussen enigma2 stbs. Het mooie eraan is volgens mij dat je direct dezelfde boeketten ziet. en dan kan ik natuurlijk gelijk al mn mooie sat zendertjes zien zonder een nieuwe kabel te hoeven trekken vanaf de lnb :)

     

    Ik heb ook gekeken naar een oplossing met 2 vulkanos of een slingbox, maar dat is allemaal vrij prijzig. vandaar dat ik dacht, een cheapy tweedehands E2 boxje ( en als ik em dan toch koop , gelijk maar een kabelversie zodat ik digitaal de gratis zenders kan kijken als de sat stoort of het netwerk niet goed werkt of wat dan ook)

    • Like 1
  10. Heb meerdere DM600 gekocht via marktplaats voor rondde 50 euro. 1x een clone gehad helaas. Toen DVB-C tuner erin gezet en laatste gemini erin en hobbelen maar.

     

    Ja en enigma2 , is dat dan mogelijk? Het gaat me dan primair om de partnerbox plugin die ik erop wil draaien. Ben bang dat dit niet lukt omdat er een ppc processor in zit en de plugin is gemaakt voor MIPS en SH4 geloof ik.

  11. ja klopt de sab triple/alien2/goldenmedia triplex zijn hetzelfde. Ik wil er alleen niet zoveel geld aan uitgeven. De pest is alleen dat als je op marktplaats iets wilt vinden, je ook moet weten waar je naar zoekt. En de drie genoemde apparaten staan er niet heel voordelig op. Terwijl ik wel heel veel db500c apparaatjes zie rond de 80 euro. 

    Zijn er nog andere dvb c ontvangers?

  12. Ik heb dit probleem ook in een iets andere setting. Wat belangrijk is is dat je in de av instellingen de resolutie op PAL zet, ander doet de scart output het niet en krijg je alleen geluid. ( dus resolutie 576i)

     

    Edit:Ok ik bedenk me net dat je natuurlijk geen beeld hebt. Wellicht dat dat vformat knopje idd werkt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...