Ga naar inhoud


Jamilo11

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jamilo11

  1. Hallo,

     

    Hebben jullie enig idee hoe deze zich verhoudt tenopzichte van een xtrend 4000hd? Ik zoek namelijk een tweede receiver voor op me kamer. De trend 4000hd heb ik voor de woonkamer.

     

    Alvast bedankt voor de reacties.

  2. Hallo Mensen,

     

    Ik ben in het bezit van een xtrend 4000hd met open pli en mijn vraag is of iemand mij kan uitleggen hoe ik deze kan streamen naar een andere tv van mij dus van de kamer onder naar boven. Zijn hier speciale kastjes voor ik heb ooit iets gehoord van een zogehete slingbox.

     

    Hoop dat iemand me kan helpen dat zou ideaal zijn.

     

    MvG

  3. Hallo Mensen,

     

    Ik wordt helemaal gek van mijn satelliet dish. Ik heb op het moment een dish van 120cm met rotor alleen steeds als er een storm is geweest zijn alle posities kwijt en nu blijkt de rotor ook nog eens niet goed afgesteld. Want als ik coordinaten in open pli invul vindt hij niks.

     

    Ik wil gaan overstappen op een block of iets in de richting van wavefrontier(T55-T90) alleen zit ik met een klein probleem ik wil weten of ik ook kan gaan ontvangen wat ik graag wil gaan ontvangen.

     

    Is het mogelijk om op een block astra 1,2,3 (19,2-23,5-28,2), badr 4 en Nilesat te krijgen? En anders Hotbird, Astra 1,2,3 en Badr.

     

    Badr is echt een must have samen met de Astra's. Ik moet Arabische zenders hebben voor me Pa en voor mezelf natuurlijk Nederlands en Sport. (Nilesat alleen Beinsports)

     

    Kan iemand mij helpen welke extensie ik het beste kan nemen? ook kwalitatief gezien...

     

     

    Alvast hartelijk bedankt voor de hulp.

  4. Mensen ik heb hulp nodig ik heb 2 verschillende soorten bouquets gedownload waarbij ik badr 26 dus kwijt ben geraakt. Ik wil deze zenderlijst graag terug.

     

    Ik heb de volgende gedownload:

     

    http://www.sat4all.com/forums/topic/340355-kanalenlijst-hans-van-3-juni-2014/ 

     

    en dit voor badr 26 graden:

    http://en.file-upload.net/download-9102889/E2-HOTBIRD-NILESAT-BADR-ASTRA1M-22-06-2014.zip.html

     

    Kan iemand hier een pakket van maken??? Ik moet namelijk al manar en al mayadeen 2 heel belangrijke zenders terughalen voor me vader!

     

    Alvast bedankt.

  5. Voor dat ik hem uitzetten zat er rgb in. Maar toen stond de settings ook al op hdmi…? Hij start op in hdmo av instelling op tv en geeft beeld bij booten vervolgens geeft hij aan hdmi niet ondersteund dat is raar.

  6. Het volgende gebeurt.

    Ik doe de hdmi erin, hij boot netjes met het beeld van open pli--> vervolgens zegt hij HDMI niet ondersteund? en dus geen beeld. Maar het rare is hij boot wel op met hdmi beeld dat zegt open pli.

  7. Hallo,

     

    Mensen ik heb een vraag over mijn xtrend 4000hd. Waneer ik een hdmi kabel aansluit krijg ik geen beeld krijg alleen beeld bij rgb?

     

    Kan iemand me helpen begin me te ergen dat ik in lagere resolutie moet kijken. 

     

    Alvast bedankt.

  8. Hallo,


     


    Mensen ik probeer mijn tuner configuratie en dus mijn rotor op orde te krijgen op mijn et4000. Ik heb gister de hele dag geklooid om zenders te vinden zonder succes. Wat bleek dat ik het volgende moest doen. Ik heb dus een motor op mijn schotel. De bedoeling is om zenders te gaan zoeken ontvangen met signaal.


     


    Kan iemand mij stap voor stap uitleggen wat ik moet doen. Althans hoe de tuner geïnstalleerd moet worden in open pli.


     


    Alvast bedankt voor de hulp.


     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...