Ga naar inhoud


scorp987

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door scorp987

  1. Probleem van stotterende zenders en storingen was bij mij een humax box die op dezelfde verdeeldoos(electrisch) was aangesloten. Na het uittrekken van de voedingsadapter van de humax box is alles goed!

  2. Na het opnieuw scannen van alle zenders, en de optie zenders verwijderen was het probleem nog steeds niet opgelost.

    Vervolgens de voedingsadapter van de humaxbox die onder de dreambox staat uitgetrokken.
    Hiermee is voor nu het probleem volledig opgelost ! Geen enkele storing meer !

  3. Hallo allemaal,

     

    Ik heb een dreambox clone sunray4 800hd se met openpli 4.0 en ziggo.
    Na een stroomstoring heb ik geen goed beeld meer op ned1 ned2 en ned3. (blokkerig beeld en geluid hapert zowel SD als HD)

    Ik heb een tijd terug ook storing gehad en ik heb toen (volgensmij) een kabelscan gedaan met bepaalde instellingen die dit probleem verhielpen.
    Ik heb ook een humax box op dezelfde aansluiting waar ned1 ned2 en ned3 wel goed op doorkomen. Het zit hem dus is de settings / zenderlijst van de dreambox. (helpt een nieuwe cables.xml hier?)

    Wat zijn de beste instellingen om een kabelscan mee te doen. frequentie stappen 01000 of frequentie banden of ZIGGO NETHERLANDS setting ?
    Ik kan me ook vaag iets herinneren van fec 2/3 ofzo, ik heb vanalles geprobeerd maar weet dus eigenlijk niet meer wat ik voor heen precies heb gedaan om het storingsvrij werkend te krijgen.
    Ik heb een ziggo versterker uit 2015 en de bekabeling is van hirschman met metalen s-connectors uit 2015! (Hier ligt het dus niet aan, er is niks veranderd aan de bekabeling)

     

    Kort gezegd: Na powercycle dreambox opeens schokkend/blokkerig beeld op ned1, ned2 en ned3. (alle andere zenders SD en HD werken storingsvrij)

     

    gr

×
×
  • Nieuwe aanmaken...