Ga naar inhoud


Neosphinx

Lid
  • Items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Neosphinx

  1. Skin zou moeten werken op 4.0 hoewel ik er niet veel terug van vind.

     

    Meeste problemen met skins worden veroorzaakt door plugins en extenties die niet geschikt zijn voor die skin. De metrixhd is behoorlijk uitgebreid en het is daardoor niet denkbeeldig dat het daaraan ligt. Beste wat je kan doen om de skin te testen is een verse openpli erop zetten, je cam installeren en daar dan de skin op te ploffen.

  2. Dus je ziet effectief in beeld al de boeketten en zenders passeren, en daarna krijg je een melding als je live tv wilt bekijken 'starting pvr manager' ?

     

    Is het mogelijk dat je niet lang genoeg wacht en dat de kanalen nog niet correct zijn ingelezen?

     

    Ik neem aan dat je in openelec de plugin installeert uit een feed dus je hebt geen versie keuze?

     

    Kan je eventueel een screenshot van de settings die je gebruikt in de vu plugin posten?

  3. OpenElec gebruik ik niet dus kan het niet nakijken maar kan het zijn dat je 1 bepaald bouquet wilt openen en dat dit fout omschreven is in de plugin?

     

    Fetch only one TV bouquet: If this option is set than only the channels that are in one specified TV bouquet will be loaded, instead of fetching all available channels in all available bouquets.

     

    Vb.

     

    Het boeket Nederlands in plugin terwijl het op de decoder Nederland is?

  4. Normaal gezien is initialiseren genoeg in openvix. Ikzelf ben ook beginneling maar ik zou toch al eens aanraden om de openvix te herinstalleren. Misschien is er iets foutgelopen met interne config na het swappen van de harde schijf. Ik neem aan dat je na het swappen geen herinstallatie van vix hebt gedaan?

  5. Is IE problem, niet van decoder. Kheb hetzelfde probleem. Er nog niet achter gezocht waarom, maar als ik chrome erop zet gaat het weer als een zonnetje. Volgens mij de update naar IE11 die het probleem veroorzaakt, al ben ik daar niet zeker van. Waarschijnlijk met security of compatibility mode te maken zoals met veel andere issues bij overschakelen van browser.

  6.  2 tuners (dus 1 kanaal kijken, 1 opnemen) hebben dus 8 kabeltjes nodig die van de satellite naar 2 diseqc's gaan en dan 2 kabels die lopen van de 2 diseqc's naar je decoder toe. Is misschien logisch voor sommigen maar voor mij nog niet zo lang geleden was dit ff hard om in men kop te krijgen.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...