Ga naar inhoud


sat4all2013

Aspirant lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sat4all2013

  1. Beste Nchingo,

     

    Canal Digitaal doet er alles aan om opzeggingen te weigeren, in mijn geval hebben we telefonisch opgezegd dit is schriftelijk bevestigd maar weer geannuleerd (en niet bevestigd) door het callcenter door te bellen en een aanbod te doen dat we gratis een maand respijt kregen om de overgang te voltooien. Dit was overigens niet nodig geweest daar Canal Digitaal de telefoonlijn van internet en bellen al had overgezet naar de nieuwe provider. Nu blijven ze doorfakturen terwijl de telefoonlijn bij de nieuwe provider loopt. Er is flink geknoeid met de fakturering, een deel van het zenderpakket is wel verwijderd. Canal Digitaal beweert dat respijt  geven van een maand hetzelfde inhoud als annulering van de opzegging. Op mails wordt niet gereageerd telefonisch wordt je lang aan het lijntje gehouden en doorverbonden naar medewerkers die niets oplossen. Indien dit bedrijf effectief zou werken kunnen ze zeker 75 % van de medewerkers naar huis sturen. De aanmelding twee jaar geleden verliep op soortgelijke wijze, alles correct via internet geregeld waarna gebeld werd met een mederwerker die compleet niet wist wat de status was van de opdracht en je van alles probeert aan te praten.

     

    Wij hebben er voor gekozen om de klantenservice niet meer serieus te nemen, je kunt net zo goed contact op nemen met de concurrent om je verder te helpen met je probleem. We betalen de onterechte fakturen niet laten deurwaardersbrieven voor wat ze zijn en zien wel of ze een rechtzaak beginnen. Ik ga er vanuit dat de callcentermedewerkers de gerechtelijke kosten in rekening gebracht krijgen vanwege misleidende verkooptrucs. Indien het probleem niet binnen enkele weken is opgelost doen we wel aangifte van oplichting bij www.politie.nl.

     

    In jouw geval kun je gewoon maandelijks opzeggen met in achtneming van de contractduur cq opzegtermijn. Het feit dat je een andere kaart hebt gekregen doet niet terzake. Canal Digitaal heeft reeds van dit soort rechtzaken verloren ivm opgezegd zonder ontvangen bevestigingen. Ze zijn op internet te vinden. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...