Ga naar inhoud


dutchguy69

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dutchguy69

  1. Ja M7 SAT801 is CD goed gekeurd en ook bij hen gekocht. Dan zou je toch verwachten dat het goed zou werken. Jammer want het is wel uiterst vervelend. Wellicht een keer uitkijken naar andere tuner dan die tevens wat meer mogelijkheden biedt want deze is ook uiterst beperkt in mijn optiek.

  2. Ik heb Canal Digitaal HD abo en M7 SAT801 ontvanger. Op een aantal kanalen zoals Discovery showcase en History channel blijven de ondertitels erg lang staan. Indien een dubbele regel wordt opgevolgd door een enkele blijft 1 regel van die dubbele heel vaak staan.  Bij onderbreking door reclame blijft ook continue de laatste ondertiteling in beeld staan. Dit is vrij irritant en ik snap niet waar dit door veroorzaakt wordt.

     

    Heb hier al ergens gelezen dat bij CD de ondertitels vast in de stream gebrandt zijn maar dat lijkt ook weer niet consequent te gebeuren of zo.

     

    Kan iemand mij vertellen wat dit is en of ik er zelf in settings of iets dergelijks iets aan kan doen.

  3. Sinds de wijziging van discovery channel van SD naar MPEG4 kan ik deze niet meer ontvangen. De decoder geeft "slecht of geen signaal" als melding.

     

    Als ik in zender lijst van CD kijk dan zijn er nog enkele andere zenders die op 19,2 en via MPEG4 uitzenden. Het blijkt dat TecTime welke via FTA binnen komt wel werkt maar de kanalen van het basis pakket niet. Dit zijn dan dus Discovery, Hustler en famillie pakket een en canvas.

     

    Eerst dacht ik dat dit schotel zou kunnen zijn maar omdat die TecTime dus wel werkt zou het ook wel eens aan de "in house" techniek kunnen liggen.

     

    Ik heb een M7 ontvanger met v2.04a software met een oranje CD kaart. Dit zou volgens CD de juiste combinatie moeten zijn om alles (mits betaald) te kunnen ontvangen.

     

    Nou zag ik ook ander reakties waar gerefereerd werd naar de CI module, kan deze welke ingebouwd in de M7 zit het probleem zijn.

     

    Heeft iemand een idee wat hier het probleem zou kunnen zijn zodat ik dit verder kan onderzoeken.

     

    Een fabrieks reset heeft niets uitgehaald voor dit probleem.

  4. Heb een M7 en het is mij opgevallen dat als ik van kanaal wissel dat dan de informatie onderin het scherm over het huidige en volgende programma op sommige kanalen achter loopt of geheel niet klopt. Dit lijkt mij een software probleem. Is er een manier om dit ergens door te geven want binnen CanalDIgitaal kan ik geen forum vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...