Ga naar inhoud


Ludoi

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ludoi

  1. Hoi Wimo01,

     

    Het gaat over programma's van TV Vlaanderen die ik niet terug vond op mijn LG tv. Zie bovenstaande correspondatie.

    het gaat oa over, Acht tv, Vitaya, Jim, ... Dus alle zenders die op de transponder 12129 V 27500 te vinden zijn van TV Vlaanderen.

     

    Deze werden wel opgeladen maar doordat ze geen naam hadden vond je deze niet terug in het programma overzicht.

     

    Mvg,

    ludoi

  2. Hoi,

    probleem opgelost, allee gebypast.

    Bedankt alle.

    Oplossing:

    Astra1 19,2 op A

    Astra3 23,5 op B

     

    Extra transponder voor Astra3 toevoegen

    12129 V 27500 DVB-S2 (S2 belangrijk)

     

    Nu komt de truc.

    Alle zenders verwijderen en manueel enkel de toegevoegde transponeer opladen. Hier worden 20 zenders opgeladen en deze zijn oa de ontbrekende zender Vitaya en acht.

    Als je gaat kijken in het programma overzicht van de LG tv zie je inderdaad 20 programma's, maar de meeste hebben geen naam enkel een nummer. vandaar de verwarring. Als je deze programma nu opstart vind je de ontbrekende programma's en kan je deze hernoemen naar de juiste zendernaam. Echt handig is het niet maar het werkt wel.

    hierna kan je dan een nieuwe scan doen voor de andere 2600 zenders van Astra1 en 3.

    Zonder de zenders te verwijderen had ik de Ontbrekende zender nooit gevonden

  3. TV heeft een wildscan maar is niet gecertificeerd voor TV Vlaanderen. Gevolg is dat je moet zoeken naar de juiste instellingen. TV Vlaanderen geeft hier zelf weinig of geen informatie over (commerciële bedrijfsvoering)Sommige modellen van Samsung zijn wel gecertificeerd en zijn probleemloos aan te sluiten. Dit model van LG gaf een aantal extra's voor internet tov een gelijkaardig model van Samsung.Om dit probleem op te lossen leve de forums. Gebruikers handleiding van LG geeft ook geen info hoe dit op te lossen, zoek het zelf maar uit. Vanaf je weet hoe is er enkel nog een ongemak om de nieuwe zenderlijst in te laden. Nieuwe zenders moet je zelf programmeren en een zender nummer toekennen. Ultieme oplossing is een externe decoder aanschaffen en aan te sluiten maar dat wil ik juist niet.

  4. Snap bovenstaande niet. Inladen van de kanalen doe je op een LG 47LA6608 bij voorkeur zonder CI-kaart.

    Ben daarjuist bij de dealer geweest om de CI module om te wisselen. Volgens de dealer waren de CI modules niet witte bollen nog niet beschikbaar.

    Ik heb het inladen van de kanalen zowel met als zonder CI-kaart geprobeerd met zelfde resultaat.

  5. Hoi,

    Ik heb een LG TV 47LA6608 TV aangeschaft en de sateliets Astra1 (19.2) en Arstra 3 (23.5) zenders gedownload.

    Heb de CI module en kaart van TV Vlaanderen in de CI ingang van de TV ingebracht en kan de meeste van de zenders zoals Een, Canvas, VTM enz probleemloos ontvangen maar Vitaya en Acht TV niet.

    Ik heb een extra satelliet Astra 3 en een extra transponder 12129 V 27500 in de lijst toegevoegd maar kan nog altijd geen Vitaya of Acht tv ontvangen. Ik gebruik dezelfde kabel en schotel als mijn vorige installatie met Technomate decoder waar deze zenders probleemloos te ontvangen waren. Moeten er nog anders instellingen gewijzigd worden?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...