Ga naar inhoud


butterflies

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door butterflies

  1. Ik kom toch nog even terug op de 'wachtwoord' melding.

    Ik krijg de melding bij ongeveer de helft van de films die ik wil opnemen. Ook als de film wel is opgenomen gebeurt het dat er achter de titel een hangslotje staat. Als ik op die film druk, krijg ik de wachtwoord melding. Andere films nemen gewoon op en spelen ook gewoon af!

    Vreemd.

    Heeft iemand nog een idee?

  2. Dat is ie! Ik heb nu een pendrive geprobeerd en die werkt wel.

    ECHTER, als ik iets wil opnemen dat later op de dag wordt uitgezonden, wordt er naar een wachtwoord gevraagd. Welk wachtwoord?

     

    Als ik een film pauzeer, hoe werkt dat dan. Ik neem aan dat vanaf het moment dat op de pauze knop wordt gedrukt op de pendrive wordt opgeslagen. Kijk ik dan de rest van de film of zelfs de rest van de avond naar wat er op de pendrive is opgenomen?

  3. Bedankt voor de gedetailleerde info over de hardware.

    Ik ga deze week bellen met CD. Op hun site staat duidelijk een pakket voor mensen in het buitenland, kosten 300 EUR.

    Op dit moment weet CD helemaal niet dat ik in het buitenland TV kijk. Dat kon toen (een jaar of 12 geleden) officieel helemaal niet.

    Volgens mij kan ik nu ook beter niet vermelden dat ik hun spullen over de grens gebruik. Ik vermoed dat ik dan de aanbiedingen (gratis gebruik van reiceiver) wel kan vergeten. Iemand ervaring met opwaarderen vanuit het buitenland?

  4. OK, bedankt voor de link. Ik zal wel eens bellen met canaldigitaal.

    Maar dat hoeft toch niet te betekenen dat ik hier geen vragen meer kan stellen?

     

    Bijvoorbeeld wil ik nu gaan proberen om bij een nieuw pakket een gratis ontvanger te krijgen. Maar tevens wil ik voor in een ander huis zelf een ontvanger met meer mogelijkheden kopen hier in hongarije. De vraag is of ik daarin dan dezelfde smartcard kan gebruiken??

  5. Hallo,

    Ik ga overstappen van sd naar hd bij canaldigitaal.

    Ik woon in het buitenland (Hongarije) en wil zelf hier de hardware aanschaffen. Ik krijg toch geen gratis ontvanger, omdat ik al lid ben. Of is dat niet zo?

    Bestaat er een soort van lijst met HDsatellietontvangers die met de canaldigitalsmartcard werken?

    Om zowel sd als hd te ontvangen heb ik een schotel nodig die twee satellieten ontvangt, althans dat las ik.

    Of heb ik twee schotels nodig?

    Waar moet ik verder nog aan denken?

    Ik vraag het hier omdat er geen direct contact mogelijk is met canaldigital.

    Thanks,

    Rob

  6. Hallo,

    Ik ontvang SD sat tv in het buitenland via CD en een oude Philips ontvanger. Wil nu overstappen naar HD. Moet ik daar een ontvanger van CD voor kopen of kan dat met andere ontvangers ook.

    Wat heb ik daar voor nodig?

     

    Hoe kan ik dat combineren met On-demand tv?

     

    Rob

  7. Hallo,

    Ik heb een abb. bij canaldigitaal in Nederland met een ouderwetse philips SD ontvanger.

    Ik woon in Hongarije. Ik wil nu ook (nederlandse) HD kanalen kunnen ontvangen. Ik moet daar uiteraard een andere ontvanger voor hebben. Ik vraag me allereerst af of ik daar dat kastje van de provider voor nodig heb of dat ik daar ook andere ontvangers voor kan gebruiken?

    Mijn vrouw wil ook (Hongaarse) HD kanalen gaan ontvangen.

     

    Tevens las ik over HBO. Dat heeft zijn oorsprong in Hongarije (hoofdkantoor in Budapest), maar is ook te zien in Nederland. Nu bedacht ik me dat het wellicht mogelijk is om een en ander te combineren. Dat zou mooi zijn. Kunnen we misschien ook on-demand doen met keuze uit hongaarse of nederlandse ondertiteling.

    Dit zal wel niet kunnen. Op dit forum is wellicht iemand die met hetzelfde bijltje hakt. Wat kan ik het beste doen om al onze wensen te realiseren? Wat heb ik daar voor nodig?

    Thanks,

    Rob

×
×
  • Nieuwe aanmaken...