Ga naar inhoud


plb

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door plb

  1. Heren,

     

    Dank voor de informatie. Ik ben bang dat ik er nu helemaal niet meer uit ben. Daarnaast zit ik ook vol met vragen waar ik geen antwoord op heb omdat ik (nog) geen kennis van de materie heb. Ik heb de draad D-Cube opgestart, daar wordt ik eigenlijk ook niet veel wijzer van, een geweldig veelbelovende box maar vooralsnog voor in de slaapkamer, nou, daar wil ik gewoon een simpele Raspberry met XBMC neerzetten, beetje tv kijken is zat. Het echte werk gebeurt in de woonkamer. Ben ik dan toch verplicht om een out-of-the-box ding te kopen, zonder geneuzel, braaf je canal digitaal kaart er in en kijken maar (daar is trouwens niets mis mee).

    Ik heb in ieder geval veel stof tot nadenken van jullie gekregen! Michel bedankt. Heb weer een nieuw onderdeel gevonden, de Anysee N7, is kijken of ik daar wat aan heb. Wat mij betreft kan deze draad gesloten worden. Ik blijf wél de D-Cube volgen, je weet het maar nooit he?

     

    Leo

  2. Is er nou echt niemand die de sprong gemaakt heeft naar deze E2BMC ontvanger? Ik  ben zelf een enorme fan van XBMC en mijn huidige pvr is langzaam aan het instorten.Of mijn pc ga ik ombouwen naar een XBMC center met TV mogelijkheden of het wordt deze.....had naatuurlijk wel graag wat achtergrond informatie gehad maar tot nu toe nog niets nuttigs gehoord. Als ik het besluit heb genomen geef ik mijn bevindingen door.

     

    Gr. Leo

×
×
  • Nieuwe aanmaken...