Ga naar inhoud


croquivan

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door croquivan

  1. Beste allen, hartelijk dank voor de vele reacties -> na het lezen van jullie raadgevingen heb ik het volgende gedaan: de inhoud van mijn externe HD schijf "veilig" opgeslagen op mijn HD laptop. De externe HD geformatteerd, de bestandsindeling ingesteld op NTFS (https://www.binaries4all.nl/ntfs), daarna alles van de laptop terug op de externe HD teruggeplaatst. Vanaf nu lukt het perfect voor bestanden op te nemen > 4 GB.

     

    vraag: ik las in de tekst dat de Vu+ met de bestandsindeling NTFS geen weg weet en dat het beter in ext3 of ext4 zou moeten staan maar ik stel niets speciaals vast.

    Alle vorige opnames kan ik terug bekijken, alles werkt nu perfect. Via de laptop (wmp of VLC) bekijken ook.....

    Laat ik dat dan in de NTFS indeling staan of is het volgens jullie toch beter in ext3 of ext4 ?????? 

    En hoe zet ik dan om van NTFS naar ext3 of ext4 ????

  2. Kan iemand me helpen aub ????

    Telkens een opname de bestandsgrootte van 4.194.304 kB bereikt heeft geeft mijn Vu+solo2 -> dat de schijf vol is. Dit is zeker niet waar want er is nog 92% vrij van de totale capaciteit van 1TB.

    Hoe kan ik dit verhelpen want ik heb bijna geen enkele film meer die nog compleet opgenomen wordt, hij stopt gewoon met opnemen en geeft de bovenvermelde foutmelding.

    In bijlage een printscreen van de bestanden op HD - daar zie je overduidelijk dat ieder bestand exact dezelfde grootte heeft......

    .

    Alvast bedankt,

     

    Jan

    post-71492-0-12383500-1421959318_thumb.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...