Ga naar inhoud


teejo

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door teejo

  1. Hallo,

    Ik blijk een bijkomstig probleem te hebben om de box opnieuw te flashen. Omdat ik mobiel internet heb en geen modem kan ik niet flashen via wlan. Met de lan kabel krijg ik de melding dat er geen com 3 poort aanwezig is. Via de usb ziet de box enkel plugins. Hoe verder?

    M.v.g.,

    Teejo

  2. Mijn dreambox 8000 houd het na enkele uren kijken voor gezien. Het beeld loopt vast, geluid gaat wel door en de box reageert niet meer op de afstandsbediening.

    Enige remedie is een herstart. Op de box staat openpli 4 en een ccam 221. In mijn instellingen menu staat een kodi aanduiding, maar deze aanklikken heeft geen resultaat.

    Verder geeft ook het opnemen van 2 verschillende programma's via astra23 over Tuner A en B problemen ( geen vrije tuner) of wordt er niets opgenomen en geeft dit een fout tijdens het afspelen waarop een restart volgt.Ik maak gebruik van een technisat 4 schotel.

    Mogelijk zijn er oplossingen en krijg ik ze te horen.

    Alvast bedankt,

    Teejo. 

  3. Jammer, ook met het programma dcc kom niet in contact met de 7025+. Ik krijg meldingen als : error 10057 in function send socket is not connected. Ik heb zowel de 0-modemkabel als de ethernet verbindingen geprobeerd maar ze hebben allebei hetzelfde resultaat en dezelfde foutmelding. Zijn er nog oplossingen? Misschien kan ik eens bij iemand langskomen met de dreambox?

    Blijf toch nog hopen dat het kan worden opgelost.

    Teejo.

  4. Hallo,

    De softcam heb ik gevonden, maar ik krijg hem nog niet geinstalleerd. Ik kan de box niet met het internet verbinden via intranet omdat ik de ip adressen niet gevonden krijg. via de usb aansluiting op de box werkt externe lokaties niet. Hoe krijg ik de file in var/temp. Ik las via dcc maar dat zegt me niets. Dus graag nog wat hulp en goede raad.

    Alvast bedankt,

    Teejo

  5. Hallo,

    Kaart is met chip naar beneden geplaatst. Het lijkt op een decodeer probleem. Softcam verkeerd??? In de optie over staat hardware dm7025,image open Pli 2.1, kernelversie 2.6.12.6, enigma jun 9-2013, frontprocessor versie 7. Ik heb de box laatst opnieuw geladen omdat hij was vastgelopen. Er was een opstartproblemen.

  6. Ik probeer al een hele tijd uit te zoeken warom ik geen beeld meer heb op alle canaldigitaalzenders. De enige die nog binnenkomt is BVN. Ik heb een technisat met 4 koppen en krijg de vrije kanalen wel binnen. Met een grundig GS100 ontvang ik naast BVN ook NL 1,2 en 3. De RTL's en de rest geven wel info over het lopende programma maar het beeld ontbreekt.

    Heb recentelijk nog een Philips HD ontvanger geprobeerd en dan werkt 't wel.

    De Dream heeft open pli 2.1 en welke configuratie-instelling ik ook kies, er is geen beeld van de canaldigitaal zenders.

    Zijn er oplossingen of moet ik gewoon aan een andere ontvanger?

    Benieuwd,

    Teejo.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...