Ga naar inhoud


ezb

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ezb

  1.    Net antwoord gekregen van LG, toestel is niet gecertificeerd, dus kan je ook niet de volgorde kiezen, Advies is om de favorietenlijst zelf aan te maken, dat is dan wel mogelijk. ga nu proberen om de zenders op een usb stick te krijgen en dan zo te laden, want als ik dit telkens moet aanpassen als CD een nieuwe software update doet, wordt ik daar ook niet vrolijker van.

     

    Iedereen dank voor de hulp, maar er is dus niets aan te doen.

  2. hier de reaktie van CD

     

    Hartelijk dank voor uw e-mail.

    U geeft aan dat problemen heeft met de televisie (LG 47LB670). Onderzoek leert dat wij de televisie niet op de lijst van gecertificeerde televisies kunnen vinden. Eerlijkheidshalve is deze lijst nog niet helemaal up to date. Het instellen van de juiste zenderlijst (en volgorde) ligt sowieso aan de instellingen van de televisie. Helaas kunnen wij niet anders mededelen.

     

    Ga nu nog een email schrijven aan LG misschien dat zij het dan weten.Of iemand moet nog een idee hebben, om de volgorde juist te krijgen.

  3. Hallo

     

    heb vandaag een LG 47LB670V smart tv gekocht, nu lukt het me niet om canal digital te activeren. heb achter in toestel mijn smartkaart van CD in originele CI-module geplaatst. Maar krijg niet de volgorde van canal digital. begint eerst bij duitse zenders, Hoe krijg ik de normale volgorde van CD.

     

    Hoop dat iemand dit weet,

     

    Alvast bedankt

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...