Ga naar inhoud


Lamistad

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lamistad

  1. Hallo,


     


    Voor het veranderen van de local_set in een H serie, dat is blijkbaar nog makkelijker dan voorheen.


    Je zet je tv gewoon aan, dan met een laptop en een IR transmitter  stuur je het wavbestandje INFO_FACTORY_inv naar je tv dan verschijnt het fabrieksmenu met de local_set wat je dan kan aanpassen, gewoon uitzetten en terug opstarten en klaar is kees. Meer info :  http://forum.samygo....7882&start=50��


     


    Voor het maken van een IR transmitter: http://wiki.samygo.t..._IR_transmitter


    naar het schijnt zou het met de bijgeleverde transmitter ook gaan maar bij mij is dat niet gelukt.


     


    en voor het downloaden van verschillende wavbestanden : Here


     


    Voor al die het proberen uitermate voorzichtig in het fabriekmenu , want ik had hier in spanje tegen een verkoper van een tv winkel verteld dat je via: " info-menu-mute-power" in het fabriek menu kon komen en hij heeft meteen een tentoongesteld model naar de vaantjes geholpen.


     


    Groeten 


    Luc


  2. Hallo Avalon,

     

    Het was  me inderdaad zo gelukt, bij mijn vorige tv moest ik ook die wav filetjes gebruiken en met een zelfgemaakte ir trasmitter .

    Maar nu heb ik een ander probleem, ik heb als de tv speelt ongeacht de bron ( antenne , usb, appeltv, sateliet) een fucsia waas over mijn scherm het is precies dat de grijze kleur fucsia is. wanneer ik het  scherm heb waar de apps opstaan of de covers van films enz.. is het niet.alleen het spelend beeld, in de menu Beeld is het niet op te lossen en ik geloof niet dat ik iets verkeerd heb gedaan in het fabrieksmenu.

     

    Groeten

    Luc 

  3. Hallo,

     

    Ik heb zojuist een ue48h8000 gekocht in spanje en wil hier tv vlaanderen installeren maar ik vind de local set ook niet terug.

    Op mijn vorige tv een ue40es7000 heb ik dit kunnen oplossen met zelf een ir transmitter te maken en door wav bestandjes factory+3speed te sturen via mijn laptop.maar na een inbraak is mijn tv gestolen, Ik dacht nu hetzelfde te doen maar vind de local set niet. heb jij ondertussen al een oplossing. Graag hoor ik iets.

    Groeten Luc

×
×
  • Nieuwe aanmaken...