Ga naar inhoud


Heer-Bommel

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Heer-Bommel

  1. Als alles HD word. Dus de standaard. Word dan ook het HD geld wat je betaald op extra kaarten. om HD te ontvangen terug? Want je hebt een kaart, je wilde HD op die kaart, dan moest je 5 euro extra betalen. Gaat dit eraf, nu alles HD standaard is. 

     

    Denk het niet de graaier CANALDIGITAAL weet wel van INNEN maar terug geven is bij hun FRANS en die woorden boek bestaat niet voor CD>

     

    Wij wachten af.

  2. Gisterenavond, kreeg ik een vraag. Deze kon ik niet beantwoorden. Vanmorgen even verder gekeken, niets.

    De vraag was:

    ik heb alles in een kpn en dus ook tv. Als wij op vakantie gaan, willen wij ook graag even nieuws bekijken. Hoe doe ik dat dan met dit pakket of zijn daar andere mogelijkheden.

    De persoon had het over een(schijnbaar ontvangertje in scart wat duidde op dvbt o.i.d.) Ik moets dit even verwerken, maar had geen antwoord. Dus aan ik leg het hier neer. Misschien dat een van jullie iets meer weet hier over.

  3. Ik moet nu toch even iets kwijt. Zoals gemeld: kaartjes worden duurder. Nu mijn zoon had het helemaal gehad met CD. Hij heeft zich aangemeld bij UPC nu is hij 10 euro p/mnd goedkoper. Alles word 1 okt in werking gesteld.

     

    Wat schetst zijn verbazing: Hij belt met CD om de gehele boel op te zeggen. Dit hoort zo. Maar gelijk beginnen ze: waarom meneer. Nu als u domweg telkens zonder overleg met klanten verhogingen doorvoert dan heb ik het gehad. CD: Maar meneer wij kunnen u op u pakket en u kaartjes wel een aanbieding doen. Ten eerste de verhoging op u 2 kaartjes gaat niet in bij u als u nu van onze aanbieding gebruik maakt, kunnen wij u ook nog aanbieden een halfjaar lang 10 euro p/mnd korting. Daarna weer uw oude wat u nu ook betaald. Kunnen wij  met u zaken doen.

     

    U heeft mij wel gehoord, ik ben in Nederland niet de enigste. Ik blijf bij mijn besluit en knikker u er uit, ik ben er flauw van. Ik hoop dat ik niet de enigste ben die zijn ABO opzegt bij u. Want u doet maar. Het gaat niet om die 2 euro, maar om het geheel. Het gaat eerst de wereld in en de klanten moeten het uit de media vernemen. Alles eruit. En weet u, ik hou mij free to air wel daar heb ik u niet voor nodig. Dag meneer.

  4. Geachte heer/mevrouw ,


    U hebt op 4-7-2014 om 19:33:53 gereageerd op onze e-mail.

    Ons antwoord op uw reactie is:

     

    Hartelijk dank voor uw email.

    In uw email geeft u aan niet akkoord te gaan met de wijziging aangaande uw extra kaart.

    Helaas is het niet mogelijk uw huidige abonnementsvorm te behouden op uw extra kaart. Deze wijzigt voor iedere klant bij CanalDigitaal die gebruik maakt van meerdere kaarten.

    Uiteraard heeft u in verband met de prijswijziging wel de mogelijkheid uw extra kaart op te zeggen.

    U kunt dit zowel telefonisch als schriftelijk doen.

    Telefonisch kunt u contact opnemen met 0900-9323 (1,- euro per gesprek), geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur.

    Schriftelijk kunt u uw opzegging sturen naar:
    CanalDigitaal afdeling klantenservice
    Postbus 444
    1200 JJ Hilversum

    Prijswijzigingen kunnen door CanalDigitaal, mits 1 maand van tevoren aangekondigd, worden doorgevoerd. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene voorwaarden welke u kunt vinden op www.canaldigitaal.nl/downloads.

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.


    Met vriendelijke groet,


    Klantenservice CanalDigitaal

     

  5. Ik heb het niet zo bedoeld , sorry als het zo is overgekomen. Ik nam deze mee onder mijn arm naar mijn huis en daar in het netwerk zetten. Niet meer of minder. En waarom deed ik dat...omdat ik ook wilde weten of alles wel klopte bij hem. want het werkt zeer goed bij mij

     

    b.v in de ultimo

     

    F: trippel trappel

    C: 192.168.100.80 12000 trippel trappel

     

    In de dreambox

     

    F: trippel trappel

    C:192.168.100. 88 12000 trippel trappel

     

    Zo ongeveer en dan iets anders natuurlijk heb ik het erin staan. Werkt perfect en of ik het kaartje nu in de Ul heb of in de dream hij doet het geweldig.

     

    Nu zie ik dat u iets neer zet met 501 { 0.0.1 } wat is dat dan? Dit wekt mijn nieuwsgierigheid, want als ik iets kan verbeteren dan natuurlijk altijd doen, want het software veranderd ook steeds en natuurlijk zullen wij ook daarop in moeten spelen.

  6. Nee Tonskidutch dat weet ik en dat doe ik ook niet, ik doe het binnens huis, want ik weet bij god niet hoe het zou moeten buitenshuis.

     

    Mij vriend die had een cd bak en dat wilde hij niet meer en heeft toen een vu duo en solo 2 aangeschaft. En die twee praten met elkaar. En hij had mij gevraagd of ik hem kon helpen, omdat de mijne binnenhuis heel goed werkt, dankzij jou hulp en michiel. Veder doe ik niets illegaal mocht dat zo overkomen, dan zeg ik bij deze. kom kijken en overtuig u zelf

     

    jij heb mij geleerd F:.... ........

    C:999.999.9.99 ...... ..... .......

     

    Dat werkt en heel goed. dank zij dat heen en terug, want in welke ontvanger ik het kaartje ook doe de boxjes werken heel goed en geen hiks of stilstaand beel o.i.d.

  7. Ik heb voor een vriend zijn solo2 met cccam geïnstalleerd met pli 4(de nieuwste in de plugins) deze is ook op zijn Vu Duo geïnstalleerd ook pl1 4.

     

    Het vreemde is de een stuurt de andere aan. Dat werkt allemaal perfect. Behalve RTL4hd en 7hd sbs6hd net5hd die werken niet. Hij kan heen en weer sharren geleerd van Michiel en Tonskidutch. Maar wat ik ook doe deze blijven verstoken. wat wel vreemd is Mijn Ultimo werkt perfect ook met pli 4 en ook de nieuwste cccam. Haal ik de ontvangers bij mij thuis sluit ze aan en laat ze spelen via mijn ultimo perfect

     

    Wat kan hier de oorzaak van zijn.

  8. Het grote probleem is de share poort (standaard poort 12000 maar kan ook ander poort nummer zijn)  zodra je die open zet kunnen ze zien dat je CCcam gebruikt (idem voor oscam)   

     

    Telnet maar is naar de share poort, dan krijg je een bepaalde string terug.

     

    Beste is dus een IP filter toepassen of een VPS zodat er geen IP match mogelijk is.

     

    En het allerbeste is natuurlijk gewoon je poorten dicht laten zitten, dan kunnen ze nooit zien of je de kaart in een softcam hebt zitten.

    Kunt u e.e.a nader toelichten. Wat is een ip filter. Hoe kun je poorten dicht zetten. Ja Tompoes is op vakantie anders kon die misschien helpen Ha

  9. Beste mensen.

     

    Ik heb een coolstream zee neo 2. Deze wil ik graag in huis laten sharren met mijn Ulrimate. Want ik heb maar een kaartje. Op mijn ultimate draait CCcam op mijn dreambox 700 (oudje en coolstream moet deze vervangen)ook en draait goed.

     

    Welke moet op de coolstream en hoe doe ik dit en waar zet ik deze. Ik kan er met DCCe2 inkomen zoals ik ook doe met de ultimate(vu)

     

    Ook weet ik niet hoe ik die cam binnen krijg, help

  10. Ik heb entertainment HD Pakket 29,95 euro per maand, plus twee kaarten extra plus HD  a 5 euro en dan nog kosten 2 kaartjes 7 euro te samen 46,95 euro.

     

    Ik wilde wel goedkoper maar zodra ik verander, ben ik mijn entertainment pakketten kwijt op mij andere twee kaarten. Als je alle drie kaarten deelt is het 15,65 per kaart, zodra ik ook maar even iets erbij neem of ga veranderen zakken mijn andere 2 kaarten direct naar basis of???? familie paket.

     

    En dat na vele jaren zolang het entertainment pakket er is. Soms denk ik weleens, ik wilde wel dat CD naar de maan vloog.

  11. Dit probleem doet zich al heel lang voor. bij de Panasonic tv's. Dit is een softwarematige fout die zich voordoet met de cam's aston powercam en de derde ben ik even kwijt. Ook waren er in de tijd dat alles over ging van QPSK naar 8PSK heel veel problemen. Dit is opgelost door een softwarehandelaar in Tsjechië. Ik zelf hen de V10 en daar zit geen usb ingang op. deze software moest je toen downloaden op een microSD en dan in de tv drukken tv uit doen stroom er helemaal af en dan opnieuw opstaren en het software werd geladen. Nu is er totaal geen probleem met ontvangst meer ze kunnen alles aan, behalve de cam's daar zitten wat hiaten in. Ik raad u aan: neem dit voor lief, hij doet het alleen op NED 1.2.en 3 en verder geen problemen. Er kan soms een heel enkele keer iets bij komen dat hij de cam helemaal even niet ziet. Dan even de cam er uit trekken er opnieuw in doen en alles wekt weer naar behoren. In het verleden zijn er heel veel schrijvens gegaan naar Panasonic zelf, maar die hebben er never nooit iets aan gedaan en nog steeds doen ze het niet,

     

    Waarom wel bij de V10: simpel omdat deze eigenlijk niet voor de Nederlands markt was, want als je daar alles bij een fabriek reset in stelt op Nederland vind hij niet eens de DVB-S tuner. 

     

    Ik ben zeer tevreden over deze tv, mooi soms twee voetbalwedstrijden naast elkaar, of een voetbal en een andere zender, dat gelul bij zo'n wedstrijd kun je wel missen.

  12. Bij Canal Digitaal zijn ze gewoon kierewiet geworden. Altijd maar doorgaan met het veranderen van transponders of fec. Je word er niet goed van. Minstens een keer per 14 dagen veranderd er wel wat. Ze moesten hun zelf eens laten nakijken. Maar ze willen gewoon de boel uit elkaar trekken, zodat je volgens mijn inschatting niet al te veel gelijksoortige zenders op een transponder hebt. Dit om meerdere opnames te voor komen, nu dan zetten wij er toch allemaal duo insteek modules in  mijn ultimo kunnen er drie keer twee is zes heerlijk toch dat er zoveel mogelijk is. de wereld is niet democratisch en Nederland al helemaal niet meer, dat wil men graag denken, nu een grotere doctoraal gebied moet nog gevonden worden, Alles word als een gebod of verbod opgelegd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...