Ga naar inhoud


Beatrix

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Beatrix

  1. Hallo, ik heb een Can.Dig. m7 Receiver. Via USB aansluiting kan ik programma s opnemen. Wat voor stick kan ik het beste gebruiken?

    Of is een ext. harddisk beter? Is het noodzakelijk dat deze dan een eigen voedingkabel heeft?

     Opnames zijn niet voor langdurig behoud.

     

    Iemand raad?

     

  2. Hallo allemaal.

    Ik heb een probleempje. Net een nieuwe TV gekocht. Alles aangesloten zoals bij mijn oude toestel. Receiver, HD Recorder,schotel.

    Nu zijn mijn oude en nieuwe opnames veel kleiner dan het beeldvullende formaat dat ik voorheen had.

    De normale Receiver-beelden zijn natuurlijk wel in grootbeeld. De Recorder is aangesloten met een scard-plug. Zit geen HDMI op.

    Heb ik iets fout gedaan?

  3. Fantastisch, hoeveel je in het werk stelt om mij te helpen. Ik heb de LNB opgezocht en kan hem hier in Duitsland voor 80 eoro kopen. Ik had eerder al op Google gezocht en de volgende gevonden: GT-SAT  model: GT-MDT-43. Prijs 40 euro. Ik will op de kwaliteit niet beknibbelen, Maar is daar echt verschil in?

  4. Ik begrijp de vraag niet helemaal, de lokatie in Duitsland is in Kelberg 53539. Hij staat en blijft op het dak. Het zou dus kunnen dat de LNB toch kan funktioneren? Volgende week komt een Installateur de LNB plaatsen Maar als het niet werkt heb ik geen alternatief en zou hij weer terug moeten komen en worden de kosten nog hoger

  5. Vandaag nieuwe HD ontvanger(Canaal Dig.)M7 aangesloten als 2e ontvanger.Heel veel zenders zijn heel goed te ontvangen

    ca.90%

    Alle HD zenders 21% dus geen beeld. Mijn andere ontvanger geeft alle zenders ca 90%.Ligt niet aan de receiver want als ik de kabels verwissel doet de m7 het wel op alle HD zenders. Hiervoor jaren een gewone (2e)Receiver gehad. Nooit Problemen gehad.

    Wat kan het probleem zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...