Ga naar inhoud


HansVUS2

Lid
  • Items

    282
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HansVUS2

  1. Bovenstaande opmerkingen voegen natuurlijk weinig toe. Dus als je niets of weinig afweet van Linux of de Enigma structuur moet je geen Linuxbox kopen?

    Buiten het feit dat er dan weinig overblijft zijn de meeste gebruikers best in staat de box te bedienen, maar als het wat moeilijker wordt graag bij te leren.

    Bijvoorbeeld op dit forum. Wat mij betreft logisch dat er dan vragen komen van minder ervaren gebruikers over deze materie.

     

    En geen vragen stellen dat is pas dom! Dus blijf ik ze graag stellen, maar er haken ook leden af als ze geen antwoord krijgen. Dan mist het forum zijn doel.

    • Like 1
  2. Een Gigablue QP met 4 IPBoxen werkt weer als vanouds met het bestandje van Fransken. Daarvoor dank!

     

    Was wel even sleutelen. De GBQP gelijk op 4.2 gezet en ingesteld. Op Cccam 2.3.0 werkte het op de ontvanger (raakte wel een paar keer de instelling kwijt aan no cam), maar de IPBoxen met OpenATV gaven geen beeld.

     

    Opnieuw gescand, zenderlijst actief, maar geen beeld. Openpli maar wilde ook niet. Terug naar OpenMips gelijk. Was wel even een klusje om bij alle zenders de prio aan te geven en daarop crashte de ontvanger enkele keren. 

     

    Zoals het er nu uitziet is alles weer functioneel.

  3. Terugzetten naar Cccam 2.21, maar dan kan je niet meer delen met een andere tuner in je box voor opname of IPbox (mounten).

    Er is een oplossing in het forum Cccam.

     

    Op mijn GBQP gelijk maar 4.2 gezet (5 is nog Beta). Cccam 2.3.0 werkt weer, maar ik kreeg geen beeld (ziet wel de zenders) op de IPbox. Daarna OpenMIPS op de IPbox en werkt weer probleemloos. Tot nu toe...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...