Ga naar inhoud


maswa1414

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maswa1414

  1. Hartelijk dank allemaal. Ik ga voor de Triax 88 dan maar als ik het goed heb begrepen gaat dit mijn lijstje dan worden:

     

    -vu+ solo 2 full hd

    -Triax 88

    -4x  Inverto Black Premium quad lnb's

    -3x Spaun SAR-411 WSG DiSEqC switch 4-weg.

    - coax kabel

    -canaldigitaal kaartje

    -Muurbeugel

    -Triax multiblock voor 4 lnb's op 1 schotel

     

    Volgens mij aardig compleet zo toch? Hartelijk dank heren voor de hulp en het advies. Weet iemand hoe ik de schotel moet richten? Ik woon in Leeuwarden.

  2. Ben toch nog erg aan het twijfelen tussen  de triax 88 en de visiosat big bisat  De prijs is in het voordeel van de Triax maar qua vormgeving vind ik de visiosat big bisat  er wel mooier uitzien.

    Maar als de kwaliteit hetzelfde is ,het rekening houdend met mijn wensen,zal het verstandiger zijn om voor de Triax te gaan denk ik. Zijn er ook mensen die allebei de schotels hebben/of hebben gehad? Graag zou ik willen horen wat de ervaringen van deze mensen zijn. Tot zover iedereen bedankt voor het advies tot nu toe :) 

  3. OK, dan staat hij dus niet in de volle wind. Dan zou een Triax 88 met multirail een optie kunnen zijn met vier Inverto Black Premium quad lnb's.

    Dan moet je de lnb-arm wel zelf even schoren.

    Verder heb je drie 4/1 diseqc-switches nodig, voor elke aansluiting één.

    Een Triax 88 koop je al voor €27,50 en de Inverto Black Premium quad voor €20,95. Een Spaun SAR-411 WSG DiSEqC switch 4-weg voor €23,95,  allemaal in Nederland.

     

    Hartelijk dank Sprietje!  Hier kan ik wat mee! Ik heb ook gezien waar je het kan halen voor die prijs dank je wel.  En die lnb houder is ook voor onder de 20 euro te verkrijgen heb ik gezien!

    Is de Triax 88 t.o.v. de   VisioBigBisat kwalitatief ook goed? Het scheelt nogal qua prijs namelijk. Al met al ziet het er naar uit dat ik met deze configuratie onder de 500 euro kom.

  4. Nee, jij hebt 4 lnb's nodig want je wil de Hotbird, Astra 19,2, 23,5 en 28,2 ontvangen. Maar als jij beneden wilt kijken en opnemen en boven ook een TV wilt hebben, heb je 3 aansluitingen nodig. Omdat er geen lnb's bestaan met drie aansluitingen moet je dus lnb's nemen met vier aansluitingen, de zogenaamde lnb quad.

    Komt de schotel boven op het dak te staan of op een meer beschutte plek?

     

    Het plan was tegen de muur ik heb geen bomen of andere obstakels in het zicht

  5. Hoi,

     

    Met de VU solo 2 gaat dat wel lukken, deze heeft twee tuners

     

    ik heb ook de VisioBigBisat (en de VU solo 2 met dm8000) en heb daar voor de 13° en 28° een inverte black ultra.

    Voor de 19° een Alps ( omdat deze wat smaller is) en voor de 23 een smart titanium.

     

    mvg

     

    PS als je voor de bigbisat gaat kijk dan goed rond want er kan een prijsverschil opzitten van +/- €100 tussen de verschillende winkels !!!

    Hartelijk dank voor de informatie! dus als ik het goed begrijp heb ik 3 lnb's nodig?

  6. Hallo Allemaal,

     

    Allereerst wil ik even melden dat ik vrijwel nieuw ben ik de wereld van van Sat tv en daarmee verwante zaken.

    Het kan zijn dat ik in jullie ogen vragen zal stellen die onnozel zijn mijn excuses daarvoor.

    Ik zal in het kort uitleggen wat de situatie is: Ik wil graag de overstap maken naar satelliet tv omdat ik graag meer aanbod wil en meer mogelijkheden wil ontdekken m.b.t. zenders.

    Ik wil mijn alles in 1 pakket(UPC) gaan downgraden naar het basis pakket omdat ik wel graag wil blijven gebruikmaken van snel internet en  bellen.

    Ik heb natuurlijk wel een beetje speurwerk gedaan op deze website en ook andere maar ik zie door een en ander de bomen door het bos niet meer.(vooral welke LNB's ik nodig heb)

    Mijn wensen zijn: -Ontvangst van Astra 1,2,3, + hotbird in goede kwaliteit. 

                               -Liefst zo min mogelijk last van weersinvloeden.( ik weet dat iedereen weleens hier mee te maken heeft,maar graag minimaal)

                               -In eerste instantie voor 1 ontvanger  ,maar wel met de mogelijkheid tot maximaal 2 ontvangers.

                               

    Dit zijn de voor  mij belangrijkste wensen. Zoals eerder vermeld heb ik zelf ook enig speurwerk gedaan en ben ik uitgekomen op de volgende schotel namelijk : De visiosat big bisat in combinatie met de ontvanger :vu+ solo 2 full hd 1080p.

    En nu komt de grote vraag wat voor lnb's en overige randzaken heb ik nu nog nodig? ik besef me dat goedkoop duurkoop is dus wat dat betreft ben ik op zoek naar goed materiaal in plaats van goedkoop.

    Graag zie ik jullie advies tegemoet!

         

     

     

  7. Hallo Allemaal,

     

    Ik ben van plan dit mooie apparaat binnenkort aan te schaffen ,moet wel eerlijk zeggen dat ik totaal nieuw ben ik deze wereld maar heb een en ander goed doorgelezen en ben overtuigd van de vele (extra)mogelijkheden die dit apparaat mij gaat bieden . Ik heb op dit moment de  upc horizon mediabox. Zijn er toevallig meer mensen die ervaringen hebben met de Xtrend ET-9500 HD in combinatie met upc horizon? En wat heb ik buiten de Open Pli  software nog meer nodig om te kunnen zien wat ik graag wil zien  ;)

    Graag zie ik jullie reactie tegemoet !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...