Ga naar inhoud


TheDutchWesley

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TheDutchWesley

  1. Ik heb inderdaad die linker-OK- kaart. De SmartWi werkt daar dus niet mee, wat ik uit teksten opmaak. Is in totaal 10 euro extra dus de enige oplossing om HD te kunnen ontvangen, terwijl je een FamilieHD (let op FAMILIE HD, HD DUS VOOR DE HELE FAMILIE) abonnement hebt?

  2. Die met die "GROENE OK" is de witte wereldbol ci (nieuwste type, oa nodig voor foxsports2 international)

    En voor de goede orde daar werkt die Smartwi dus NIET mee (de groene ok is nogal verwarrend voor de snelle lezers!)

    Ik zal thuis wel even kijken welke ik precies heb.
  3. Hoe kijk je nu naar de CanalDigitaal zenders met deze TV.?

    Heb je al een common interface in het CI slot van je TV en zo ja welke heb je dan.

    De witte CI van CanalDigitaal werkt niet met een clientcard van de Smartwi.

    een witte met een wereldbol erop. CI+ module is dus aanwezig.
  4. Ja TheDutchWesley, als je op je extra kaart ook de HD-zenders wilt ontvangen, dan betaal je tegenwoordig €4,50 voor de SD-zenders en nog een €5,- om de HD-zenders te kunnen zien, samen dus €9,50 / maand.

    Daarom gebruik ik al vele jaren een SmartWi. Dan hoef je geen extra kaart te kopen en te registreren, geen maandelijkse kosten en hetzelfde pakket als op je hoofdkaart.

     

    oke, kan ik dan die extra kaarten van het abonnement halen? Of zit je dan weer 2 jaar aan canaldigitaal vast omdat je iets wijzigt in je abonnement?
  5. Ze zijn SD, met uitzondering van Veronica en RTL 8., Die zenders zijn niet meer in SD aanwezig, alleen nog maar in HD.

     

    Voor 5 euro per kaart extra kan je het HD pakket boeken.

    Ja, en we betalen al iets van 5 euro extra omdat we een extra kaart hebben. Het internet is brak, geen hd en niet veek zenders? Hoe durf je er dan 70 euro voor te vragen?! Bij ziggo (dat hebben we hier niet) kan je voor 70 heel mooi HD ontvangen.
  6. Hallo,

     

    Een tijdje geleden heb ik gezien dat bij canaldigitaal HD de nieuwe standaard wordt. Ik weet niet of ik het ook goed heb gelezen dat alle klanten met basis tv dan ook HD kunnen ontvangen per 1 november. Nu is het zo dat wij 3 kaarten hebben op een FamilieHD pakket, 2 extra kaarten dus. Op de hoofdkaart hebben wij allemaal HD zenders en dat werkt wel redelijk, máár de extra kaarten! Daar ontvang ik helemaal niks op qua HD(geen toegang tot de zender NPO1HD) moet ik hiervoor een instelling aanpassen of zijn die extra kaarten toch geen HD? (Want SD is behoorlijk....ja....ouderwets)

  7. Het werkt niet op een lg maar op Samsung televisies kun je met samygo oscam gebruiken.... Dan kun je de hoofdkaart gebruiken terwijl die in een andere ontvanger zit. HD probleem en overschot aan extra kaarten opgelost.

    Maar ik heb geen samsung:-)
  8. De hd zenders gelden alleen voor de hoofdkaart. Op je extra kaart zou je wel de NPO in hd moeten hebben, maar ik lees elders op de forums dat een hoop mensen met familie op de extra kaart ook de NPO niet in hd hebben. Vanaf november gaat hd onderdeel uit maken van het basis pakket, dan zou je in princiepe NPO en de commerciëlen in HD moeten hebben op je extra kaart.

    dan is het nog 3 maanden SD kijken :-(.
  9. De hd zenders gelden alleen voor de hoofdkaart. Op je extra kaart zou je wel de NPO in hd moeten hebben, maar ik lees elders op de forums dat een hoop mensen met familie op de extra kaart ook de NPO niet in hd hebben. Vanaf november gaat hd onderdeel uit maken van het basis pakket, dan zou je in princiepe NPO en de commerciëlen in HD moeten hebben op je extra kaart.

    November dus? Ik dacht Augustus:P
  10. is je kaart geactiveerd bij canaaldigitaal?

    ja, heb zelfs nog net een heractivatie gedaan.

    @ceesv niet meer, vanaf BasisHD heb de de reguliere zenders in het hd.

    Dit staat bij het pakket als je het wilt kopen: 'Vermaak voor het hele gezin. Tekenfilms voor de kleintjes, muziek en entertainment voor tieners en film en sport voor volwassenen. Daarom is dit hét pakket waar de hele familie blij van wordt. Méér cartoons, méér series en méér themazenders. En alsof het nog niet genoeg is kijk je naar maar liefst 40 zenders in HD-kwaliteit. Met zo'n groot zenderaanbod hoeft niemand zich te vervelen! Er is voor elk wat wils. Of je nu samen kijkt of alleen, of je nu jong bent of oud.

    Met FamilieHD ontvang je deze zenders:

    HD-zenders:

    Nederland 1 HD(1)Nederland 2 HD(1)Nederland 3 HD(1)RTL4 HDRTL5 HDSBS6 HDRTL7 HDRTL8 HDVeronica HD Disney XDNet5 HDEen HDCanvas HDDiscovery HDNational Geographic HDNatGeo WildTravel Channel HDEurosport HDBrava HDHistory HDHustler TV

     

    Standaard zenders:

    Z@pp/Z@ppelinNickelodeonComedy Central / KindernetBoomerangDuck TVJimJamKetnetCartoon Network TCMFOXlifeFOXlife13th StreetRTL LoungeDisney ChannelDiscovery ChannelInvestigation DiscoveryAnimal PlanetTLCMTV DanceMTV Music(1)MTV NLMTV RocksMTV HitsTV OranjeVH1VH1 ClassicHumor TVHolland Doc 24Journaal24MezzoAT5Omroep BrabantRTV WestL1Crime & Investigation NetworkFine LivingFood NetworkEDGEsport'.

    Dus het lijkt mij dat ik hd kan ontvangen. Of is dit alleen voor de hoofdkaart?

  11. Ik heb ook gezocht of ik de kanalen lijst kon exporteren naar USB, en dan editen op de laptop, die optie heb ik niet kunnen vinden. Zou mooi wezen als er toch een functie voor is.

    ik heb hem nu veranderd. Je kunt het beste naar kanaalbeheer gaan en dan op verplaatsen klikken, dan kan je een zender selecteren, volgend door een nummer in te voeren. Nu heb ik nog een allerlaatste vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat ik bij mij HD ontvang met het huidige FamilieHD pakket?
  12. Geen dank! Mooi dat het werkt nu. De LG werkt mooi met de nieuwe CI+. De zenders op de juiste plek is nog ff een werkje, maar al met al ben ik er ook super tevreden mee.

    hoe kan je er dan voor zorgen dat ned1. 1 wordt en ned 2. 2 opv. 1367 en 1369?
  13. Ik kan nog kiezen uit: LNB stroom, DiSEqC, unicable èn motortype.

    Ik heb de lnb frequentie op 10600 gezet en ontvang nu een paar extra zenders zoals Een en Canvas. Tv Oost zie ik in de lijst er niet tussenstaan. De diseqc heb ik allebei op uit staan.ik zal de 19.2 op A zetten en 23.5 op B

  14. 23.5 Satelliet 5??? Daar zou ik eens Satelliet 2 van maken

     

    Kun je nog verder onderuit dan menuitem "lnb stroom" ?

    Ik heb een aantal satellieten verwijderd daarom staat er #5. Ik zal nu het veranderen naar 600.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...