Ga naar inhoud


suele

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door suele

  1. Hallo Abuelo,

     

    Vergeten te zeggen, maar omdat het steeds niet lukte, had ik de fabrieksinstellingen al hersteld. Als eerste is het nu land kiezen, dan sd of hd zenders en daarna doet hij de sat check. Verder gaat het niet. Er zou na de signaal check gelijk een optie met zenders zoeken moeten verschijnen, maar ook dit gebeurt niet.

     

    Nog iets vergeten te vermelden: Ik heb de ontvanger thuis weer aangesloten op m'n uitgerichte schotel en dan is hetzelfde probleem.

  2. Goedemiddag,

     

    Voor mijn vakantie heb ik een 60 cm schotel met single LNB gekocht. Daarbij een m7 DSR7141 ontvanger aangesloten om tijdens de vakantie zenders van de astra 1 te kunnen ontvangen. Thuis heb ik geoefend met het afstellen van de schotel en het inladen van zenders. Geen enkel probleem. De ontvanger kreeg, meerdere keren, na het waterpas stellen en in de juiste hoek plaatsen, na enig draaien vanuit het oosten volle bak signaal en laadde de zenders probleemloos in. Dit deed hij ook zonder problemen, tijdens onze eerste tussenstop in België op de camping. In Frankrijk aangekomen lukte het de eerste keer ook goed, maar daarna ging het mis en is het ook bij terugkomst in Nederland niet meer gelukt om zenders in te laden. De ontvanger krijgt wel signaal op de meter, maar het signaal valt helemaal terug op het moment dat hij de astra 1 check doet. Na de check schieten de balkjes gelijk weer vol.

     

    Heeft iemand dit al eens meegemaakt en belangrijker nog, heeft iemand hier een oplossing voor?

     

    Alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...