Ga naar inhoud


reho

Lid
  • Items

    228
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door reho

  1. Ondertussen werkt VTi8! Helaas moest ik de installatie wel 2x uitvoeren, maar dat is maar een detail. Ik had een typo gemaakt in de wireless passphrase en deze even herstellen in de netwerk wizard (al dan niet handmatig) werkte niet, de wijziging werd niet opgeslagen.

     

    Maar goed, detail... Nu nog even een backup op mijn USB stick zetten en dan updaten maar (fingers crossed).

  2. De Vraag / melding van topicstarter reho betreft de DUO2

    Die WLAN problematiek is Vrijdag middag reeds opgelost door een update m.b.t. het duo2 image

     

    Dat ontdek ik nu net ook. Mijn bericht ging over het VTi8 image voor de Vu+ Duo2 van 5.50u. Ondertussen heb ik de build van 13.55u gedownload en ga deze straks proberen. Uiteraard hoop ik in deze dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst :-)

  3. Ik maak gebruik van WiFi, dus geen utp verbinding. WiFi instellen tijdens het installatieproces ging niet goed. Na een nieuwe installatie zonder zaken in te stellen, heb ik geprobeerd WiFi achteraf in te stellen, instellen gaat goed, maar de Vu+ blijft in eeuwigheid rebooten. Resultaat is dus dat het hier niet werkt.

     

    Overigens heb ik nog wel 1 (geniaal?) idee. Ik ga straks VTi7 installeren en van de instellingen een backup maken. Die kun je tijdens VTi8 installatie gebruiken. Wie weet werkt dat wel.

  4. Helemaal goed Truus. Ik besefte dat met de locatie niet met muzikale hints alleen te vinden was en maakte het met Topgear iets makkelijker, die hebben nog geen voertuig van AMO ZiL getest. Als je goed zoekt, er staan er 2 te koop voor om en nabij de 1.000.000 USD elk. De hint van The Beast icm Klein Orkest wees al richting regeringsvoertuigen in het Oosten natuurlijk.

     

    Leuk om even te vermelden, er was een docu op tv De Laatste Limousine. Deze docu ging over ZiL.

     

    Op naar de volgende opdracht!

  5. De situatie:

    Gisteravond, uiteraard zonder eerst een backup te maken, op de knop Update geklikt om mijn Vu+Duo2 te upgraden van VTi7 (met alle updates) naar VTi8. Dit is niet gelukt, dus bleef over een niet meer startende Vu+.

     

    De site van VTi leek en lijkt nog steeds weinig te doen, dus dan maar een ander image. Van PLi naar BlackHole naar OpenATV. BlackHole en ook OpenATV bevallen op zich wel, maar ja... Eigenlijk wilde ik toch VTi behouden en dus naar VTi8.

     

    Dan maar via USB upgraden zou je denken, ik overigens ook. Installeren gaat uitstekend, tot de WLAN interface moet worden ingesteld. Daar verslikt ie zich in en dat resulteert weer in een tot interniteit rebootende Vu+.

     

    De vraagstelling:

    Vroeger moest je met de Dreambox weleens een opschoon-image gebruiken. Gaat dit mogelijk ook op voor de huidige Vu+ generatie?

     

    Is het anderen wel gelukt op VTi8 via USB te installeren of zijn we met zijn allen nog niet zover?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...