Ga naar inhoud


stephan2014

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door stephan2014

  1. Waar vind ik zulke sateliet lijsten? Ik heb denk wel bereik over de hele linie dit omdat ik op het platteland tussen de weilanden woon en dus zicht heb zover ik kan kijken en ik de irte op een lange mast heb staan. ;) ik ben zon geluksvogel die niks voor mn schotel heeft staan. Ik heb juist zon schotel aangeschaft om die lage satelieten te ontvangen.

     

    Echter gaat het bereik van de DB van 50W-50E.

    Mijn schotel is IRTE 1,80m en voor de Cband ga ik ook nog, wil eerst zo beetje op de KU band alles hebben gezien, misschien in de loop van volgend jaar een KU/C LNB. als iemand zon LNB over heeft hoor ik het ook graag.

  2. inderdaad dus eigenlijk alleen nog ff u profiel aan de bovenkant schroeven en dan moet dat klaar zijn zo te zien.

     

    de 2e motor moet hoger als de mount dit omdat de tweede motor anders tegen de polarmountstang komt met het naar west draaien vandaar omhoog. waar haal ik zulke profielen en denk dat ik een u profiel moet hebben van zon 17cm hoog, gaat dat alsnog niet bewegen? ivm met hoogte van het profiel?

  3. ja inderdaad dat is makkelijk waar zou ik dat op mijn schotel kunnen doen ik kan een gat bovenin boren zodat hij de verticale stang de bevestiging is ik kom er maar niet uit waar ik dan en hoe ik dan de motor moet plaatsen, op een ijzeren paaltje  ofzo omhoog werkt niet dat ding trekt zowat alles krom. boven ergens zoals bij jou foto inderdaad maar begrijp niet de opbouw van de construktie

  4. mooie fotos zeg!!

     

    zit die kleine nou bevestigd aan de schotel zelf, of zie ik dat verkeerd?

    ik had al wel in de gaten datde kleine motorj omhoog moest ,vandaar ook mijne construktie maar behalve horizontaal bewegen lukt verticaal nog niet.

     

    enig idee waar ik mijn kleine motor kan plaatsen op de mount? ik heb boven geen bevestigingspunten.

  5. Ik werk momenteel met de irte180 nu heb ik bij de 36 inch een 10 inch superjack liggen die ik kan gebruiken als tweede moto voor het instellen van de elevatie.

     

    Heeft iemand enige tips  over hoe ik dat kan monteren? 

    zoals het nu is werkt het niet en drukt de kleine motor enkel dat ijzeren profiel heen en weer en beweegd de schotel niet.

     

    Alle tips en hulp is welkom.

    post-72835-0-89894500-1414254762_thumb.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...