Ga naar inhoud


5061

Lid
  • Items

    153
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 5061

  1. Gelukkig heb ik tot op heden geen pijn ondervonden. Maar daar heeft de huisarts mij ook voor gewaarschuwd voor het geval dat. Maar alles bij elkaar erg ongemakkelijk, en dan te weten dat ik al 20 jaar gewoonte had 3x per week rondje golf te lopen.

  2. Dat zouden ze bij mij ook doen een demper in de meterkast plaatsen. Doch de Ziggo-monteur die dat zou komen doen vertelde bij binnenkomst dat hij de straatkast inmiddels had aangepast, heeft vervolgens het binnenkomende signaal gemeten en op z'n laptop laten zien dat alle signalen groen aangaven. Dus het zou mij hebben moeten overtuigen dat alles ok was. Heb het ook voor waar aangenomen en tot op dit moment een tevreden Ziggo-klant.

  3. Ik mag me gelukkig prijzen met een liefdevolle echtgenote en ben er trots op gemogen zeggen dat we 50+ jaren getrouwd zijn. Maarrrrrrrrr ze heeft vele jaren geleden ook haar idee gehad over onafhankelijkheid. Het toeval wilde dat ik net 'n brief van de fiscus had gekregen. Die heb ik haar toen in d'r handen gestopt met de opmerking : wil je dit ff afwerken?

    Heb er nooit wat over gehoord. Maar aangenomen dat 't over was en nu dus vele jaren gelukkig getrouwd .

    Ter aanvulling: alle brieven krijg ik ongeopend.

  4. Mijn echtgenote kijkt ZiggoGo op haar iPhone4. Krijgt heel vaak de melding : deze video is momenteel niet bereikbaar. Het beeld gaat vervolgens op zwart. Soms lukt het om de iPhone opnieuw op te starten maar niet altijd. Het gekke is dat ik op 'n andere kamer op de iPad wel naar dezelfde zender kan kijken en geen enkele storing of uitval heb. Heeft iemand dezelfde ervaring en wat kan ik eraan doen om het te verhelpen. Mijn dank voor de hulp.

    groeten Leo

  5. Het is moeilijk om goed te regeren. Hier is regeren achterom kijken, dus controleren is de verkeerde kant opkijken. In militaire dienst leerde ze mij ook dat je gegeven opdrachten moet controleren op de uitvoering. Maar helaas de heren in Den Haag zijn vlg mij nooit in dienst geweest.

ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...