Ga naar inhoud


pandora6039

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pandora6039

  1. Hallo 

    Ik heb een oud model manhattan starlight mx die enkele jaren opzij staat om over te schakelen op tv-vlaanderen toen dit mogelijk werd .(had vroeger enkel de FTA zzenders)

    Nu wilde ik uit proberen of die manhattan  ook het pakket van tv vlaanderen kon ontvangen na het inbrengen van een CI module en mijn tv vlaanderen kaart maar helaas dit lukt niet. ik kan wel de gegevens van mijn kaart op de tv zien en verder de FTA zenders ontvangen.

    Zodoende zou ik niet telkens mijn ontvanger tv vlaanderen moeten meenemen naar mijn caravan.

    Mijn vraag is of het mogelijk de ontvanger up te daten zodat ik hem dan wel kan gebruiken en of dit wel legaal is.

    Bij manhattan zelf zeggen zij dat voor deze geen nieuwe software meer is.

    Ik weet wel dat ik een update van tv vlaanderen op een usb stick zou kunnen downloaden. Aan de manhattan is een 9 pins stekker voorzien.

    Grtjs

  2. Hallo ik heb ook een vergelijkbaar probleem. Ik heb nog een oudere ontvanger van ongeveer 10 jaar oud: een MANHATTAN MX die ik vroeger gebruikte voor mijn caravan. IK neem nu telkens mijn nieuwe ontvanger M7SAT801 van tv-Vlaanderen mee naar mijn caravan. IK wou nu proberen of die Manhattan ook werkt voor TV-Vlaanderen maar dit luk mij niet . In de instellingen kan die wel mijn smartcard aflezen maar de zenders paket basic light kan hij niet inladen. Bestaat de mogelijkheid en hoe zou dit moeten gebeuren?

    http://www.satclones.com/history_of_sat/Receiver/eaglesoft.htm

    Dit heb ik ook gevonden:http://www.sat-receiver-world.com/producer/manhattan/manhattan-starlight-mx.html

    Op mijn ontvanger en bijgekregen info of info kwam al vroeger van het net heb ik dus enkel MANHATTAN MX

     

    Bedankt. 

  3. Ja inderdaad de NPO zenders heb ik wel maar dus niet HD . En ik denk dat ik nu toch ook al 10 jaar klant ben!

    Maar wist dus niet dat NPO de Nederlandse zenders zijn.Gewoon van te zoeken naar NED1-2-3  Maar kijk toch bijna nooit naar de Nederlandse posten, daarmee.

    Raar maar mijn schotel staat redelijk uit de wind en mooi vast. De connecter aan kabel  en tussenin want kabel is verlengd terug her gekableerd en er mooi vast op gestoken

    Ik zal dus verder afwachten tot winkel hier terug open is en zien of hij bij hen te bekijken is met mijn kaart.

    Zal zelf ook nog eens mijn kaart heraktiveren.

    In ieder geval bedankt voor de vele reactie's.

    Ik laat weten wanneer het terug werkt (of niet)

     

    pandora6039

  4. Hallo ik probeer aan allen een antwoord te geven

    Ik reageer nu maar omdat ik nu maar problemen heb en nu maar geregistreerd ben. Mijn handtekening??????  Ik weet niet wat dit is ,ik heb toch niets daarover ingevuld?

    Vroeger had ik zelfs 2 abo's BASIC en BASIC+ . BASIC+ over 3 jaar opgezegd en basic behouden.  Ik heb nu ook maar gezien dat mijn pakket LIGHT geworden is.

    Iets onjuist op hun site?: ja ==> Als je kijkt op tabblad digitale tv Staan de 3 paketten vemeld BL/B/en B+. Als je dan bij BL kijkt welke zenders je krijgt zie je bij de NIET HD zenders; de icoontjes van de zenders VTM ; EEN,CANVAS enz... en eronder de HD zendersStaan er maar 4 zendericoontjes nl.: één ;canvas;edge en National Geografic du VTM ontbreekt er, maar op de nieuwe zenderlijst die je kan bekijken geüpdated 9/2014 staat VTM er wel bij dus niet zelfde.

    Maar volgens jullie berichten die ik nu al binnenkrijg moet de zenderlijst juist zijn en VTM-HD moet nog te bezien zijun met LIGHT pakket?

    De andere HD kanalen EEN;CANVAS,.... heb ik wel genoeg signaal/kwaliteit: zo iets van 77/83.

    TV- Vlaanderen service winkel dichtst in mijn buurt (LOPPEM) is nog 14 dagen in verlof. Zal het danh daar vragen indien dan nog niet in orde.

  5. Hallo 

    Ik heb gisteravond  ondervonden: geen VTM-HD meer!

    Vandaag verder kabels en antenne gecontroleerd en dit ziet er goed uit maar signaalsterkte/kwaliteit maar 32/12 dit enkel op VTM.

    Een paar keer gebeld naar tv Vlaanderen en 1ste maal zouden zij opnieuw de signalen doorzenden de 2de maal zag de dame dat ik nog een oud pakket had? wat dit ook moge betekenen en ze zo alles opnieuw doorstralen zogezegd dan nieuw pakket? maar na een uur nog geen VIM HD. Ik had ondertussen ook op mijn tv Vlaandeern en zie bij de icoontjes  van BASIC LIGHT dat dit van VIM er niet bij staat! maar in de nieuwe zenderlijst zie je dan dat die nog WEL vermeld staat. IK had de dame daarover aangesproken maar die zegde ook dat die wel nog in LIGHT pakket zit. (of gebaart zich van den dwazen?) Maar iets is dan toch onjuist op de site en jammer ik vrees dat vtm toch uit het pakket verdwenen is. Ze zei nochtans dat ik naar een service center moest als het niet werkte dat er misschien iets met smartcard kan zijn.

    Is nog iemand anders bij wie VTM-HD ook al verdwenen is

×
×
  • Nieuwe aanmaken...